reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

jagna esti ma racje, jedz i to szybko!!!
u nas byl jeden antybiotyk i nie pomogl ale maly nie mial goraczki wogole, teraz juz tylko katarek zostal.
nie czekaj, twoje malenstwo jest bardzo chore !!! to za dlugo trwa !!!

reklama
u nas też tak jest, albo się młoda pręży i wali rękami gryzie bije itp.

a oto krótki filmik o Martynce - niestety, nasze robaczki w dupce nie pozwoliły nam nakręcić dłuższego! moje kochane ADHD!!

Filmy - krótki pokaz umiejętności - Pamiętnik - Benc.pl

P.S. czy Wasze dzieci też mają teraz takie etap że oprócz mamy nikt się nie liczy? moja nie chce do nikogo iść na ręce, płacze straszliwie nawet na tatę i dziadka, babcię znosi zalezy od humoru, jak mnie nie widzi chwilę to piszczy i pełza szukając mnie i najchętniej siedziałaby mi non stop na rękach...

:-Dczesc wpadam na chwilke...na poczatku pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy...
42 min temu minal rok kiedy urodzilam Davidka... jak te dzieci szybko rosna

Załączniki

• 100_0818.JPG
    100_0818.JPG
    69,1 KB · Wyświetleń: 25
Mój mały to tez taki mały terrorysta, jak mu czegos nie pozwalam to udaje, ze płacze, wszędzie go pełno, nie usiedzi minuty, wszedzie musi zajrzec wszystkiego dotknąć!!!

DOMIMO WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA DAVIDKA W DNIU URODZINEK !!! STO LAT !!!!!:-D:-D:-D

oj tak tak za szybko to wszystko przemija zaraz sie okaze ze moj synus eni sie z jakas baba zamiast z mamusia byc...hi hi...moj tez nie usiedzi pampersa w biegu mu zmieniam a jak czegos nie dostanie to kladzie sie na podlodze albo rzuca tym co ma pod reka....

reklama
Do góry