reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Mój też idzie do wszystkich.W Święta był rozchwytywany przez ciotki i wujków i do każdego chętnie szedł na ręce.
Sto lat dla Dawidka z okazji pierwszych urodzin.Jak ten czas leci.My za 6 dni będziemy świętować.
Jagna pisz nam co z małą.Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Aga ale ci rośnie mały pomocnik, mój to na razie tylko bałagan potrafi zrobić:-):-):-):-D:-D:-D.

reklama
Dawidku z okazji roczku dużo zdrówka, bo ono jest najważniejsze, a reszta sama przyjdzie.
Wiecie co mała, jak nowo narodzona nie wiem co się stało. Płakała rano to położyłam ją spać, stwierdziłam że niech się wyśpi to pojedziemy po skierowanie na prześwietlenie. A ona obudziła się bez gorączki, normalnie zdrowa broi, lata, wspina się na krzesła. Co się stało to ja nie wiem, może przełom choroby to był, czy co. A co do gorączki to miała wczoraj w nocy i dziś rano, nurofen zbijał ją błyskawicznie i nie pojawiała się przez 10-12 godzin.
Teraz nie wiem co mam robić, mała wygląda na zdrową, zaraz dostanie drugi zastrzyk. Poczekamy chyba do jutra. Może a nuż to jakaś bakteria.
Celina też jest cygańskim dzieckiem, do każdego pójdzie.

Nie chciałabym jej niepotrzebnie naświetlać. Ale jak jeszcze raz się gorączka pojawi, to pojadę, mam nadzieję że to był przełom i już będzie zdrowieć, sanki czekają:-D
tez bym poczekala i obserwowala...hmm, ja to jestem ostrozna i sceptyczna jesli chodzi o wszelkie interwencje medyczne....za wiele sie naczytalam przeroznych publikacji na temat skutkow ubocznych wszelakich wynalazkow o ktorych jestesmy swiecie przekonani ze sa konieczne i dobre....Moj Oliver ma prawie 6 lat i antybiotyku jeszcze nie mial chociaz chory byl nie powiem...niejednokrotnie a jedynym lekarstwem ktore otrzymuje to naturalne witaminy ze sklepu ekologicznego:-). Jonathan moze dwa razy i dzis uwazam ze niezbyt potrzebnie....
No ale takie moje zdanie, kazdy kieruje sie wlasna wiedza i przekonaniem....a ja mam je skrajnie odmienne i chyba nie cieszace sie zanadto popularnoscia w ogolnym tradycyjnym gronie :) Ciesze sie ze juz jej troszke lepiej z tego co piszesz. Trzymam kciuki i zdrowka zycze.
Moj dzidzius jest tatusiowym synkiem, ale kolezanka mnie pociszyla ze mam tylko dwa cyce wiec moge miec tylko dwoch maminsynkow :) Pozostala dwojka to jak najbardziej dwa przyklejone do mnie pupilki :))
No i oczywiscie wszystkiego najleszego dla Davidka !!!

Ostatnia edycja:
bardzo dziekuje za zyczenia dla Davidka...jest teraz bardzo zajety rozwalaniem zabawek po pokoju w ktorym wlasnie sprzatnelam...bylismy dzis w kinie moj maz zabral Davidka na madagaskar w ramach urodzin... maluchy wytrzymaly 20 min... ale dobre i to moze nastepnym razem bedzie lepiej...potem pojechalismy kupic cos fajnego dla Davida...a jutro bedziemy mieli gosci...wiec 2 dni bedziemy swietowac urodziny

reklama
Do góry