reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam wszystkie mamusie...oj mialam zaleglosci w czytaniu ale juz nadrobilam... widze ze sylwestra jakos wszystkie przezylysmy.. my bylismy w kosciele chrzescijanskim i moje dzieci niechcialy spac,,, zasneli dopiero o 2 nad ranem ale jak juz usneli to nic ich nie bylo wstanie obudzic ...

moj maly juz ma prawie wszystkie zeby trudno mi sprawwdzic na jakim etapie sa te ostatnie bo jak probuje palcem wybadac to mnie odrazu gryzie!!!

jutro davidek obchodzi swoje pierwsze urodziny!!!! mi tez sprawil najmilszy prezent juz chodzi jak big guy!!!! prawie wogole nie raczkuje.. a do tego robi przysiady bez trzymanki ( to ma byc taki jego taniec)
jeszcze raz zycze wam wszystkiego co najlepsze w 2009!!!!!!!!!

Załączniki

• 100_1452.JPG
    100_1452.JPG
    62 KB · Wyświetleń: 26
  • 209940qfy499fhgm.png
    209940qfy499fhgm.png
    29,5 KB · Wyświetleń: 22
  • Desktop10.jpg
    Desktop10.jpg
    63,9 KB · Wyświetleń: 19
reklama

hi hi czasami mi sie smiac sie chce jak widze te przyiady,,, a dodetego zaczal jeszcze krecic tulowiem..a jaki jest dumny...moje malenstwo tak szybko rosnie ...

Załączniki

• 100_1457.JPG
    100_1457.JPG
    64 KB · Wyświetleń: 27
  • 100_1458.JPG
    100_1458.JPG
    64,6 KB · Wyświetleń: 32
haha, taki sam odkurzacz mial Oliver i to byla zaawka super hit sezonu. Wszedzie go za soba wlokl, nie rozstawal sie z nim nawet na sekunde, non stop odkurzal!
Musze poszukac gdzie on jest, po przeprowadzce sporo rzeczy po Olivce jest jeszcze zapakowana w garazach. Musze dogrzebac sie do skarbow:)
Estera - filmik prawdziwy czad! No i gratulacje dla Davidka i dumnej mamusi!

Ostatnia edycja:
dzieki dzieki ...duma mnie tak wypelnia ze jestm dwa razy szczesliwsza niz zawsze...wczorj zostawilismy dzieci u babci...boze jak ja tesknilam ..maz zreszta tez chcial zebysmy jechali po nich o 2 w nocy...oj ci mezczyzni...

esti Oli rewelka :-) super przynajniej masz pomoc hehe :-)

ja mojego tez zaczne uczyc takich rzeczy jak tylko nauczy sie porzadnie chodzic :-)
jak narazie to robi tylko siku rano po spaniu i przed spaniem wieczorem do nocnika i w ciagu dnia kupke robi bo znowu nie umie zrobic w piluszke i musi na nocniczku.

Dzieciaczki super, jak zwykle:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Zero reakcji na nowy antybiotyk, gorączka 39-40 stopni:szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled:
Zadzwoniłam do teściowej i przyprowadziła, córkę sąsiadki, jest lekarzem ma specjalność pulmonologie i kardiologie. Osłuchała małą i kazała jechać jak nie będzie reakcji na drugą dawke antybiotyku na prześwietlenie płuc, bo może to być wirusowe zapalenie płuc:-:)baffled:. Nie można tego stwierdzić bez zdjęcia, niestety.

Kurde Jagna-oby nie............ale teraz panuje pneumokukowe zapalenie płuc wiec ja bym nie czekała i pojechała zaraz robić to prześwietlenei-za długo mała juz gorączkuje- to będzie tydzień prawie i 3 antybiotyk...jedź nie czekaj
Ja już po drugim antybiotyku bym zdjęcie robiła....a nie dawać dziecku 3 antybiotyk-zmień lekarza
Gorączka 40 stopni jest też niebezpieczna-może i Cię nastarsyzłam ale sie zmobilizujesz jechać

Ostatnia edycja:
reklama
Estera i aga fajowe filmiki słodkie dzieciaczki.
Jagna estera ma racje niema co czekac zacznij działac.
Amelka zdrowa nawet katar jej już przeszedł,szykuje mały poczestunek bo ma rodzinka przyjechac wiec cos do zjedzenia bedzie,piekłam z dziewczynami ciasteczka ale było miła zabawa choc cała kuchnia w mące.
Amelka jeszcze niechodzi i nadal tylko 2 zeby ma,a pozatym to taka MAŁA TERRORYSTKA Z NIEJ JAK COS JEJ NIEDAC TO PISZCZY ŻE USZY CHCĄ POPEKAC.

Do góry