reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Czy wasze szkraby też tak za Wami chodzą stale?:crazy:Mój syn jak nie jest czymś bardzo zajęty to nie daje mi spokoju.Czepia się mojej nogi i muszę wszędzie go brać.
Monika, ja mam to samo. Łazi za mną krok w krok. I tak całe dnie. Złapie sie nogi i nie odpuści jeśli go nei wezmę :baffled:
Koleżanka moja się śmieje, że to są uroki karmienia piersią, że po prostu dzieciaczki są do nas bardzo przywiązane. Ona miała to samo do 2 lat :D

Ostatnia edycja:
agnieszka-to chyba Ty pytałaś wczoraj czemu dałam małemu cycka?zawsze jak w nocy przebudzi się to daję mu jego małą butalkę z herbatką ale to mu nie wystarczało i to że wzięłam go do siebie,chciał cycka poprostu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Dziś rano o 5 przysnął na 30 min. znów herbatka nie starczała i nawet cycek z którego jak myślę nic nie leciało i musiałam zrobic mu butlę kaszki-zawsze dostaje 210 ml wody i wychodzi 240(prawie pełna butla).Zawsze ostatnio wszystko wypija.No i rano jak wypił usnął na 3 godz.
Jutro chrzest,idę na 18.30 na jakieś spotkanie dziś do kościoła.Wszystko już przygotowane,buciki dla małego(ubranko przywiezie chrzestna),jedzenie dla gości-ale będzie nas tylko 6 osób dorosłych i 4 dzieci.

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka na 9-cio miesięcznicę
My również dołączamy się do życzonek:-):tak::-)
U nas spokojnie,Kuba zaczyna raczkować:-)Za to mnie coś znów bierze na zmianę zimno mi i gorąco jak wykąpiemy małego to się zagrzebię w koc.Mam nadzieję że jednak rozejdzie się jakoś po kościach no i że Kubusia nic nie weźmie w końcu dopiero co się biedaczek wykurował!
Monika daj znać jak tam maluszek się zachowywał podczas chrztu,życzę Ci aby był taki jak mój:po prostu przespał Mszę a jak mu ksiądz główkę polewał to też mu wszystko jedno było chyba się nie obudził na dobre:-):-):-)Pozdrawiam Dziewczyny:-)

reklama
żeczywiście Mikołaj był grzeczny w kościele.Na początku ładnie siedział a jak dałam mu już butelkę z herbatką to usnął na dobre i obudził się na sam koniec mszy.Teraz już śpi od 19.20-taki był zmęczony.

Załączniki

• PA190050.JPG
    PA190050.JPG
    384,2 KB · Wyświetleń: 37
  • PA190052.JPG
    PA190052.JPG
    411,3 KB · Wyświetleń: 43
Do góry