reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Martynki,Kacperka i Wiktorka na 9-cio miesięcznicę.
Aga to super że w końcu zaszczepili Wikusia.Faktycznie nie wygląda na swoje 10 kg.
U nas nadal cisza z ząbkami wyszły 2 i koniec (no trzeci się przebija już od 3 tygodni).Mały strasznie łobuzuje i czasem się cieszę że chodzę do pracy bo przynajmniej tam mam chwilę wytchnienia.Jest strasznie ruchliwy i cały czas trza go mieć na oku.

ja jeszcze nie mam tego typu problemow :-) dlatego dopiero wybieram sie do pracy jak maly skonczy roczek :-) wtedy pojdzie do zlobka i bedzie mial towarzystwo :-)

maly wykapany, pojedzony spi, a ja popijam ciepla herbatke z cytrynka :-)

Witam ja już niepracuje ale czasu niemam ,dzisiaj myłam pkna i sprzątałam.Amelka zdrowa i oby tak dalej niema nic warzniejszego jak zdrowie moich dziewczynek.

U nas nadal brak zebów niewiem czemu i zaczyna mnie to niepokoić wiem że ma jeszcze czas ale.... no własnie zawsze jakieś ale.

W następnym tygodniu pobranie krwi nas czeka tsh i ft4,mam nadzieje że jest ok i niedzie miała zwiekszonej dawki lekarstw.Mam zamiar złożyć papiery o zasiłek opiekuńczy ciekawa jestem co mi wypisze lekarka i czy nam przyznadzą.

u mnie caly dzień leje wiec przesiedzielismy go u kumpeli :-)
wiki ma stan podgroraczkowy 37,5 mam nadzieje ze to przez to wczorajsze szcepienie niby moze tak byc do 2 dni po szczepieniu ... a wogole jakis marudny dzisiaj ta pogoda pewnie tez go dobila dodatkowo .... zreszta mnie tez, leje i leje.

reklama
nutka 3 nie martw sie o zabki, u nas tez jeszcze nic nie ma, choc tez sie niepokoje ze moze jakiejs witaminy brakuje, ale z tego co wiem to nasze dzieciaczki beda mialy zdrowe zabki, dłuo beda sie trzymały:)

Do góry