reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej, mało się ostatnio odzywam, bo robię w domku generalne porządki, o ile Kubuś pozwala... Wywalam z szaf, układam i tp.
To moje słodziaki :*

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    156,2 KB · Wyświetleń: 23
  • 2.JPG
    2.JPG
    56,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Witam!!!
Życzymy wszystkiego naj... dla wszystkich dzieciaczków które miały swoje miesięcznice!!!
Katarek pokonany, ale że to się zdarza za często idziemy w przyszły tygodniu do laryngologa, na polecenie położnej środowiskowej, mojej sąsiadki. Mam załatwić skierowania, a ona załatwi wejście do lekarza bez czekania na termin. Pod koniec listopada mamy wizytę u alergologa, późno ale tylko dlatego, że będzie już po sezonie pylenia.
Dziewczyny co mam zrobić aby oduczyć Kluskę od nocnego jedzenia???
Daje jej na noc 180 ml kaszy na noc, a ona i tak o 2-3 się budzi:-:)wściekła/y:, dawałam wtedy wodę ale to nie pomaga i tak muszę zrobić mleczko z kaszą (bez jest bee):-:)wściekła/y: Mam już dość wstawania w nocy, tym bardziej, że ona będzie teraz czasami płakać w łóżeczku, mąż będzie miał teraz też nocki, a ja będę robić kasze zamiast ją utulić:-(

hej hej:-):-):-)
dziękujemy za życzonka
na 9 miesięcznice oraz przesyłamy serdeczne całuski dla Martynki siostrzyczki i Wikiego braciszka bliźniaka:tak::tak::tak:

oraz wszystkich maluszków które miały swoje święto:-):-):-):-)

maleństwo a co to za rehabilitacja
bo ja nie w temacie

pewnie nikt nas juz tu nie pamieta
to dajemy fotke

Załączniki

• 1.JPG
    1.JPG
    769,2 KB · Wyświetleń: 21
  • 2.JPG
    2.JPG
    575,9 KB · Wyświetleń: 23
  • 3.JPG
    3.JPG
    557,7 KB · Wyświetleń: 28
  • 4.JPG
    4.JPG
    599 KB · Wyświetleń: 26
  • 5.JPG
    5.JPG
    708,2 KB · Wyświetleń: 30
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów:Ady,Agnieszki,Dawidka i Mikołajka!Naj naj naj najlepszego!:-):-):-)
Sylka mój Kubuś ma skończone 9 miesięcy a sam nie siedzi jeszcze.Jak jest posadzony to długo nie wytrzyma poza tym leci do przodu i podpiera się rączkami.Początkowo miałam wizytę na grudzień,ale moja koleżanka zrezygnowała ze swojej wizyty i jak dzwoniła aby ją odwołać poprosila aby mojego szkraba wpisać i dzięki temu juz dziś byliśmy a nie za 2 następne miesiące.Pani dotor stwierdziła że potrzebna małemu jest rehabilotacja,bo na brzuszku jak leży wszystko jest dobrze i do raczkowania się zbiera ale to siedzenie jego jest po prostu fatalne.Dlatego cieszę się że już od wtorku bedzie maluszek mój ćwiczył.:-)
A wczoraj byliśmy na kontroli u pediatry wszystko jest dobrze już jesteśmy zdrowi:-):-):-)

Wszystkiego najlepszego dla Dawisia Ady Alusi i Mikołajka z okazji kolejnej miesięcznicy.
U nas też pogoda do d..y.Leje i wieje.Już czuć jesień i to nie tą złotą polską.

reklama
Czy wasze szkraby też tak za Wami chodzą stale?:crazy:Mój syn jak nie jest czymś bardzo zajęty to nie daje mi spokoju.Czepia się mojej nogi i muszę wszędzie go brać.No i wrócił do cyckania niestety:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W dzień tak raz i w nocy ze 2 razy,juz butelka mu nie wystarcza:no::no::no:.A dziś ma biegunkę:zawstydzona/y::-:)-(Jest obecnie w 5-tej pieluszce:szok:Pogoda u nas paskudna,od rana pada,teraz nie ale jest zimno:no:

Do góry