reklama
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Wszystkiego najlepszego dla Olisia na 10-cio miesięcznicę
Od nas również wszystkiego najlepszego:-):-):-)
U nas chyba niedługo kolejny ząbek się pokaże,Kuba ma dziąsełko na górze opuchnięte i marudzi ostatnio jakoś bardziej o śinieniu nawet nie wspominam.Jutro pierwsza rehabilitacja ciekawa jestem czy będziemy chodzić codziennie czy może rzadziej...Dziś miałam znów jazdę muszę w końcu zapisać się na egzamin a kurczę nie mam za bardzo kiedy.
malenstwo23
Monika super że Mikołajek był spokojnyi super że udało Ci się załatwić ten chrzestPozdrawiam
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Wszystkiego co najsłodsze na świecie dla Olisia od Wiktorka z okazji kolejnej miesięcznicy :-)
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
STO LAT DLA OLISIA NA 10-MIESIĘCY.
Monika fajnie że Miki był spokojny i wszystko się udało.
Monika fajnie że Miki był spokojny i wszystko się udało.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
dzisiaj musialam obnizyc lozeczko do konca bo wiki nauczyl sie wstawac sam, teraz robi wszystko na raz ale o raczkowaniu nie mysli :-) hmmm... moze nie bedzie wogole raczkowal ....
ewa_adu
Fanka BB :)
b r a w o !!dzisiaj musialam obnizyc lozeczko do konca bo wiki nauczyl sie wstawac sam
malenstwo23
Dziś byliśmy w poradni rehabilitacyjnej.Jak pani doktor stwierdziła nie jest źle mam się nie przejmować że mały sam jeszcze nie siedzi zachęcać go do siadania dawać mu kciuki żeby się podciągał.Będziemy mieć ćwiczenia ale szok.Dopiero od 17 listopada!!!Terminy po prostu szokujące.Dobrze że do neurologa udało mi się wcześniej dostać bo jak bym poszła dopero tego 9 grudnia to w ogóle by było.U nas 4 ząbek idzie,już go widać myślę że w ciągu kilku dni się przebije.Kubuś po prostu jest bohater nie marudzi za bardzo troszkę tylko.Pozdrawiam Dziewczyny!
GRATULUJEMY!!!!dzisiaj musialam obnizyc lozeczko do konca bo wiki nauczyl sie wstawac sam, teraz robi wszystko na raz ale o raczkowaniu nie mysli :-) hmmm... moze nie bedzie wogole raczkowal ....
Jak nie będzie raczkował to lepiej będzie chodzić!!!
My cały dzień dzisiaj na dworze, bo 23 stopnie było. Dosłownie wiosna. Dzisiaj mała impreza u nas, strzeliło mi 25 lat. A za tydzień mamy 2 rocznice ślubu.
reklama
ewa_adu
Fanka BB :)
Jak nie będzie raczkował to lepiej będzie chodzić!!.
Jakaś nowa teoria? bo jeszcze o tym nie słyszałam