reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
o kursze Agus 3 mam kciuki
ja musze odstawić bo mam nieciekawe wyniki krwi ANEMIA wszystkie wyniki poooooleciały mi bardzo na dół, do tego jakać grzybica @ i hormonalnie taz nie wyglądam dobrze ogólnie organizmi WYKOŃCZONY i dlatego pierwsze CYCUSIE WEK!!!! i ostro wziąc sie za siebie a z racji ze gabi juz duza i ładnie je wiec nie ma problemu:-:)wściekła/y::szok:

wczoraj wieczorem wytrąbiła 260 mleczka i tak mnie cycykala ze dałam jej pocycać a w nocy nie miałam siły wstawac i tez w łózku pocycałysmy ale od 5 rano NIC do spania o 10 tylko butla a przed tem śniadanko z racji ze ładnie gryzie dostała kawałaczki chleba żytniego przeze mnie pieczonego musniete musem z jabuszek frygała ja cza SAMA JADŁA z talerzyka brała małe kosteczki widok niesamowity

ale ciezko mi i tak BARDZO tymbardziej ze jestem SAMA rafi ciagle w pracy a od poniedzialku znowu KURS przyjedzie w piatek i piatek z sobota znowu dyzur :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y::-( ryczec mi sie chce

Nie umiem pisac pocieszajaco, ale Aga i Myszorka trzymajcie sie. Jezeli to jakies pocieszenie to moj mezczyzna tez jak nie w pracy, to na treningach, zawodach, mitinngach, a jezeli juz w domu, to czesto w ogrodzie, albo pracuje przy kapie, wiec tak jakby go nie bylo. Najgorsze sa weekendy:-(

My wczoraj zaliczylismy neurologa i nie jest zle. Hura.:-) Nadal mamy rehabilitacje 2 razy w tygodniu i basen, ale Thomas to uwielbia wiec nie ma problemu.

Co do polskiej sluzby zdrowia, to belgijska wcale nie jest lepsza, tyle ze sie lekarzom itp. w lape nie daje, bo i tak za wszystko sie placi z wlasnej kieszeni.

reklama
Do góry