reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
wiki zaczyna sam siadac wkoncu chodz jeszcze woli zeby mamusia przyszla :-) jest coraz bardziej ciekawski :-) i mam nadzieje ze zaniedlugo zacznie pelzac po podlodze.

jestem strasznie zdenerowana bo jutro idziemy po wyniki ....

jagna- super!!!Gratulacje wielkie
Aga- brawo dla Wikusia. Zobaczysz jak niebawem bedzie Ci zamiatał podłogę własnymi kolanami :) Daj znać jutro jak wyniki, trzymamy kciuki
A u nas- Borys sam włazi na schody. Kurde musze bramkę zamontowac bo niedługo spadnie i będzie problem :(
Moj mezulo ciagle pracuje, ja sama w domu. W srode ide na kolejna rozmowe w sprawie pracy...

witamy.
z ciekawych rzeczy, to oduczamy Nicolke od piersi, bo ma juz 5 ząbków i mnie bardzo bolalo jak ssala i pokaleczyla mi piersi. bylismy u lekarza i powiedziala, ze chwile to potrwa bo nicolka jest przyzwyczajona ale zebym byla twarda i sie nie poddawala, jesli chce ja oduczyc, no i jestem:tak: choc troche mi przykro:-(
w kazdym razie juz od srody nicolka nie je z cycy i nie chce tez za zadne skarby pic z butelki, ale przynajmniej kaszki i zupki i deserkii je. mam nadzieje, ze sie w koncu przekona i pociagnie to mleczko z butelki...:baffled:
aga powodzenia u lekarza. trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze z Wikusiem :)

wiki zaczyna sam siadac wkoncu chodz jeszcze woli zeby mamusia przyszla :-) jest coraz bardziej ciekawski :-) i mam nadzieje ze zaniedlugo zacznie pelzac po podlodze.

jestem strasznie zdenerowana bo jutro idziemy po wyniki ....
Super że Wiki już siada. Wielkie brawa dla niego. Aguś nie przejmuj się, że dopiero, dziecko kolegi męża z pracy ma 12 m-cy i dopiero pełza po podłodze a o siadaniu nie ma mowy, co gorsze rodzice dopiero zareagowali z rehabilitacją:wściekła/y:
Daj znać jak wyniki Wiktora.
Asia dzięki!!!

witamy.
z ciekawych rzeczy, to oduczamy Nicolke od piersi, bo ma juz 5 ząbków i mnie bardzo bolalo jak ssala i pokaleczyla mi piersi. bylismy u lekarza i powiedziala, ze chwile to potrwa bo nicolka jest przyzwyczajona ale zebym byla twarda i sie nie poddawala, jesli chce ja oduczyc, no i jestem:tak: choc troche mi przykro:-(
w kazdym razie juz od srody nicolka nie je z cycy i nie chce tez za zadne skarby pic z butelki, ale przynajmniej kaszki i zupki i deserkii je. mam nadzieje, ze sie w koncu przekona i pociagnie to mleczko z butelki...:baffled:
aga powodzenia u lekarza. trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze z Wikusiem :)
Daj jej mleko z niekapka, może bardziej jej przypasuje. Powodzenia.

Widzisz Aga w końcu się doczekałaś że Wiki siada.Ani się obejrzysz jak będzie śmigał na czworakach po podłodze.A za wyniki trzymam kciuki aby były jak najlepsze.

Hej Dziewczyny!

Wszystkiego naj naj naj dla dzieciaczków które miały swoje małe święta w ostatnich dniach:-):-):-) oraz sla dzisiejszych solenizantów:-):-):-)

My w ostatnch dniach korzystaliśmy z pozwolenia pani doktor na spacery a i net mi siadał więc nie zaglądałam tutaj.U nas infekcja się uspokoiła udało nam się ją w końcu pokonać z czego bardzo się cieszymy:)
Aktualnie jestem na etapie wcześniszego załatwiania neurologa w szpitalu i jak dobrze pójdzie to już w piątek będziemy mieli wizytę bo Kuba niestety nie chce dalej siedzieć,strasznie się chwieje jak jest posadzony.
Aga Salik gratulacje dla Wikusia że zaczął siedzieć:-):-):-)też bym chciała żeby u mnie tak było...
Jutro będę wiedziała czy da radę z tym neurologiem trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.

Jutro święto Nauczyciela.U nas w szkole dzieciaki miały to święto dziś a jutro mają wolne.No i moja Zuzia jutro ma święto.A koleżanki i kolegów zaprasza też do muzeum na zabawę w następną sobotę.Będzie impreza w stylu japońskim.W niedz. chrzest,niezłe były przeboje z chrzestną-raz mówiła że jej nie pasuje bo studiuje a krótko potem że się zwolni i przyjedzie.Najważniejsze że Mikołajek choć tak późno ale będzie wreszcie ochrzczony.

reklama
moje sloneczko smacznie spi a ja nie moge juzod 4:30 spac, chodze z kata w kat i miejsca sobie nie umiem znalezc.... o 7:19 mam autobus wiec bede sie powoli szykowac do wyjscia, i trzeba bedzie malego obudzic wczesniej mam nadzieje ze nie bedzie zły :-)

malenstwo tzrymam kciuki zeby sszybciej sie dostala do lekarza bo ja wiem co znaczy czekanie ... a wiki rzeczywisciej coraz lepiej radzi sobie z siadaniem i robi sie coraz bardziej ruchliwy :-)

Do góry