reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiki zaczyna sam siadac wkoncu chodz jeszcze woli zeby mamusia przyszla :-) jest coraz bardziej ciekawski :-) i mam nadzieje ze zaniedlugo zacznie pelzac po podlodze.
jestem strasznie zdenerowana bo jutro idziemy po wyniki ....
jagna- super!!!Gratulacje wielkie
Aga- brawo dla Wikusia. Zobaczysz jak niebawem bedzie Ci zamiatał podłogę własnymi kolanami Daj znać jutro jak wyniki, trzymamy kciuki
A u nas- Borys sam włazi na schody. Kurde musze bramkę zamontowac bo niedługo spadnie i będzie problem
Moj mezulo ciagle pracuje, ja sama w domu. W srode ide na kolejna rozmowe w sprawie pracy...
Aga- brawo dla Wikusia. Zobaczysz jak niebawem bedzie Ci zamiatał podłogę własnymi kolanami Daj znać jutro jak wyniki, trzymamy kciuki
A u nas- Borys sam włazi na schody. Kurde musze bramkę zamontowac bo niedługo spadnie i będzie problem
Moj mezulo ciagle pracuje, ja sama w domu. W srode ide na kolejna rozmowe w sprawie pracy...
21kasia21
mamcia N&N :)
witamy.
z ciekawych rzeczy, to oduczamy Nicolke od piersi, bo ma juz 5 ząbków i mnie bardzo bolalo jak ssala i pokaleczyla mi piersi. bylismy u lekarza i powiedziala, ze chwile to potrwa bo nicolka jest przyzwyczajona ale zebym byla twarda i sie nie poddawala, jesli chce ja oduczyc, no i jestem choc troche mi przykro:-(
w kazdym razie juz od srody nicolka nie je z cycy i nie chce tez za zadne skarby pic z butelki, ale przynajmniej kaszki i zupki i deserkii je. mam nadzieje, ze sie w koncu przekona i pociagnie to mleczko z butelki...
aga powodzenia u lekarza. trzymamy kciuki, zeby wszystko bylo dobrze z Wikusiem
z ciekawych rzeczy, to oduczamy Nicolke od piersi, bo ma juz 5 ząbków i mnie bardzo bolalo jak ssala i pokaleczyla mi piersi. bylismy u lekarza i powiedziala, ze chwile to potrwa bo nicolka jest przyzwyczajona ale zebym byla twarda i sie nie poddawala, jesli chce ja oduczyc, no i jestem choc troche mi przykro:-(
w kazdym razie juz od srody nicolka nie je z cycy i nie chce tez za zadne skarby pic z butelki, ale przynajmniej kaszki i zupki i deserkii je. mam nadzieje, ze sie w koncu przekona i pociagnie to mleczko z butelki...
Super że Wiki już siada. Wielkie brawa dla niego. Aguś nie przejmuj się, że dopiero, dziecko kolegi męża z pracy ma 12 m-cy i dopiero pełza po podłodze a o siadaniu nie ma mowy, co gorsze rodzice dopiero zareagowali z rehabilitacjąwiki zaczyna sam siadac wkoncu chodz jeszcze woli zeby mamusia przyszla :-) jest coraz bardziej ciekawski :-) i mam nadzieje ze zaniedlugo zacznie pelzac po podlodze.
Daj znać jak wyniki Wiktora.
Asia dzięki!!!
Daj jej mleko z niekapka, może bardziej jej przypasuje. Powodzenia.witamy.
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Widzisz Aga w końcu się doczekałaś że Wiki siada.Ani się obejrzysz jak będzie śmigał na czworakach po podłodze.A za wyniki trzymam kciuki aby były jak najlepsze.
malenstwo23
Mama Kubusia:)
Hej Dziewczyny!
Wszystkiego naj naj naj dla dzieciaczków które miały swoje małe święta w ostatnich dniach:-):-):-) oraz sla dzisiejszych solenizantów:-):-):-)
My w ostatnch dniach korzystaliśmy z pozwolenia pani doktor na spacery a i net mi siadał więc nie zaglądałam tutaj.U nas infekcja się uspokoiła udało nam się ją w końcu pokonać z czego bardzo się cieszymy
Aktualnie jestem na etapie wcześniszego załatwiania neurologa w szpitalu i jak dobrze pójdzie to już w piątek będziemy mieli wizytę bo Kuba niestety nie chce dalej siedzieć,strasznie się chwieje jak jest posadzony.
Aga Salik gratulacje dla Wikusia że zaczął siedzieć:-):-):-)też bym chciała żeby u mnie tak było...
Jutro będę wiedziała czy da radę z tym neurologiem trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.
Wszystkiego naj naj naj dla dzieciaczków które miały swoje małe święta w ostatnich dniach:-):-):-) oraz sla dzisiejszych solenizantów:-):-):-)
My w ostatnch dniach korzystaliśmy z pozwolenia pani doktor na spacery a i net mi siadał więc nie zaglądałam tutaj.U nas infekcja się uspokoiła udało nam się ją w końcu pokonać z czego bardzo się cieszymy
Aktualnie jestem na etapie wcześniszego załatwiania neurologa w szpitalu i jak dobrze pójdzie to już w piątek będziemy mieli wizytę bo Kuba niestety nie chce dalej siedzieć,strasznie się chwieje jak jest posadzony.
Aga Salik gratulacje dla Wikusia że zaczął siedzieć:-):-):-)też bym chciała żeby u mnie tak było...
Jutro będę wiedziała czy da radę z tym neurologiem trzymajcie kciuki.Pozdrawiam.
Jutro święto Nauczyciela.U nas w szkole dzieciaki miały to święto dziś a jutro mają wolne.No i moja Zuzia jutro ma święto.A koleżanki i kolegów zaprasza też do muzeum na zabawę w następną sobotę.Będzie impreza w stylu japońskim.W niedz. chrzest,niezłe były przeboje z chrzestną-raz mówiła że jej nie pasuje bo studiuje a krótko potem że się zwolni i przyjedzie.Najważniejsze że Mikołajek choć tak późno ale będzie wreszcie ochrzczony.
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
moje sloneczko smacznie spi a ja nie moge juzod 4:30 spac, chodze z kata w kat i miejsca sobie nie umiem znalezc.... o 7:19 mam autobus wiec bede sie powoli szykowac do wyjscia, i trzeba bedzie malego obudzic wczesniej mam nadzieje ze nie bedzie zły :-)
malenstwo tzrymam kciuki zeby sszybciej sie dostala do lekarza bo ja wiem co znaczy czekanie ... a wiki rzeczywisciej coraz lepiej radzi sobie z siadaniem i robi sie coraz bardziej ruchliwy :-)
malenstwo tzrymam kciuki zeby sszybciej sie dostala do lekarza bo ja wiem co znaczy czekanie ... a wiki rzeczywisciej coraz lepiej radzi sobie z siadaniem i robi sie coraz bardziej ruchliwy :-)