reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

wiki robi siusiu codziennie rano do nocnika niestety kupki nie udalo sie nam zrobic bo on robi cichaczem :-) ostatnimy czasy :-) a pozatym to w miare ok z nami, wyniki badan nie sa najgorsze ale i nie najlepsze, wiec wiktor nadal nie moze byc szczepiony :baffled: dzisiaj znowu pobierali mu krew do morfologi z rozmazem i do CRP co kolwiek to znaczy ale wiki ma w sobie nadal jakies zakazenie nie wiadomo jakie i skad .... az sie poplakalam w tym gabinecie !!! po moim dziecku nic nie widac a jest chore jak to mozliwe ???!!!:wściekła/y::-(

reklama
oj kurde Aga, to nie dobrze, skoro nawet wzieli krew do CPR:-(mam nadzieje,ze trafiliscie na dobrego lekarza:no: lec KONIECZNIE na inna konsultacje do KrK, sprawa moze byc powazna. zycze zdrowia i sily dla Ciebie i Wikusia;-)

hej dziewczyny. daaawno mnie tu nie było i nawet nie zaglądałam i nie czytałam i wybaczcie ale nie przeczytam tego co naprodukowałyscie. Dawis własnie skączył 3dniówke i jakos to poszło.
Aga bardzo mi przykro z powodu Wikiego ale czasem tak jest szczegolnie u małych dzieci, nie widac, ze cos im jest a jednak coś sie dzieje.
Czy mozesz mi przypomniec,kiedy on miał zrobione 1 badania krwi i czy było to po 3dniówce?? i kiedy on miał tę trzydniówke??

.............dzisiaj znowu pobierali mu krew do morfologi z rozmazem i do CRP co kolwiek to znaczy ale wiki ma w sobie nadal jakies zakazenie nie wiadomo jakie i skad .... az sie poplakalam w tym gabinecie !!! po moim dziecku nic nie widac a jest chore jak to mozliwe ???!!!:wściekła/y::-(
Aga, moja dobra rada - nie ma co beczeć , bo to niczego nie zmieni. Zabieraj swoją dupkę z forum i znajdź Wikusiowi naprawdę jakiegoś dobrego lekarza, który się nim konkretnie zajmie, zanim będzie za późno. Weź ich tam wszystkim dobrze przetrzep i niech się w końcu dowiedzą co mu jest. Może i taka jest nasza służba zdrowia ale to Ty musisz zawalczyć o to żeby w końcu ktoś postawił diagnozę i go wyleczył.. Mnie nie satysfakcjonuje powiedzenie, że nie wiadomo od czego..Może trzeba zmienić lekarza skoro ten do którego chodzisz nie umie go wyleczyć. Szczerze mówiąc ja poszłabym prywatnie nie czekając w kolejkach ..... Gdybym nie miała kasy to kupiłabym jedne spodnie na dupę mniej a bym poszła.
Mnie też wiele wyrzeczeń kosztowało leczenie Julki. Nie raz wolało się wydać na co innego niż kolejną np godzinę rehabilitacji. Ale mus to mus, bez pieniędzy nie ma nic. Gdybym liczyła na nasze szanowne Państwo Julka dziś nie ruszałaby ręką w takim stopniu...
Pozdroofka i ucałuj Wikiego :*

ps. a jak Cię wyrzucą gdy wejdziesz drzwiami to wal oknem !!!!!

Ewaadu masz racje my jak dowiedzielismy sie że Amelka jest chora na niedoczynnosc tarczycy to u 2 endykrologów byliśmy zeby tylko potwierdzić diagnoze.Jak bym czekała na kase chorych to mogło by byc za póżno podjete leczenie wiec trzeba chodzić gdzie sie da i pytać niejeden lekarz jest na tym swiecie.A jak idzie sie prywatnie to innaczej lekarz zaraz gada i szybciej bierze sie do roboty.Wiec życze ci Aga dużo siły i wytrwałosci a małemu wiele zdrówka .Pa pa

oj kurde Aga, to nie dobrze, skoro nawet wzieli krew do CPR:-(mam nadzieje,ze trafiliscie na dobrego lekarza:no: lec KONIECZNIE na inna konsultacje do KrK, sprawa moze byc powazna. zycze zdrowia i sily dla Ciebie i Wikusia;-)

CRP !!!
mozesz powiedz co o tym wiesz a nie straszyc mnie ???
i poszukam chetnego kto mnie zawiezie do krakowa i sfinansuje mi to wszystko !!! nie stac mnie na jezdzenie po innych miastach a w katowicach juz szukalam prywatnych hematologow, i nie ma hematologow dzieciecych wiec musze czekac do wtorku na wizyte u tej lekarki.
ale dziekuje wszystkim zatroske.

reklama
wiki robi siusiu codziennie rano do nocnika niestety kupki nie udalo sie nam zrobic bo on robi cichaczem :-) ostatnimy czasy :-) a pozatym to w miare ok z nami, wyniki badan nie sa najgorsze ale i nie najlepsze, wiec wiktor nadal nie moze byc szczepiony :baffled: dzisiaj znowu pobierali mu krew do morfologi z rozmazem i do CRP co kolwiek to znaczy ale wiki ma w sobie nadal jakies zakazenie nie wiadomo jakie i skad .... az sie poplakalam w tym gabinecie !!! po moim dziecku nic nie widac a jest chore jak to mozliwe ???!!!:wściekła/y::-(
Aga CRP jest badaniem na zapalenie stawów, oby tego nie miał. Moja mama zachorowała po anginie i już 1,5 roku jest leczona i efektów nie ma. Idź do dobrego reumatologa, niech na wszelki wypadek zobaczy wyniki CRP i zbada Wikusia. Jak możesz to zrób jeszcze ASO to badanie też wykazuje stan zapalny. Wal do niego nawet bez skierowania na cha...., skierowanie doniesiesz później.

Do góry