reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Nie wiem czy wiecie że w Biedronce znów jest promocja na Huggisy?Są po 29.99 i rozmiar 8-14 ma 66 szt.,więc wychodzi po 0,45 szt.Wczoraj na Allegro znalazłam fotelik samochod. i już chciałam zamówić a tu w Biedronce były identyczne i w tej samej cenie.I już mamy nowy większy bo miał ten 0-13
Fajnie, że masz już nowy fotelik:-).
My dostaliśmy od kolegi brata, stan idealny, używany był 5 razy. Kupiony był zaraz po wejściu przepisów o jeździe dzieci w fotelikach, a mały szybko wyrośl.
Szkoda, że nie używamy Haggisów.

A teraz trochę co u nas, bo net mi nawalał i dawno nie pisałam Celinka zdrowa:-D. Ostatnio nauczyła się "śpiewać", robi aaaaaaa do tuby po koniaku. Lubi chodzić trzymana pod paszkami. A nawet próbuje sama stawiać kroczki, co się kończy wielkim baamm po jednym kroczku, jednak nie poddaje się i próbuje dalej. Już niedługo może pójdzie sama, a ząbków jak nie było tak nie ma:-(. Mała daje sobie radę dobrze bez nich i gryzie wszystko dziąsłami, bo papek nie lubiła i nie lubi nadal, woli jedzonko z kawałeczkami jedzenia.

ja sadzam wikusia od tygodnia na nocnik i codziennie rano zanim mu przebiore pieluche i za kazdym razem robi siku do nocnika, zawsze cos :-) na kupe musimy poczekac chyba jeszcze :-) siedzi kolo 10 minutek i zawsze jest siusiu :-) i wogole sie nie boi bardzo sie cieszy siadajac na nocnik :-)

my nie urzywamy huggisow tylko rescowych pampersow :-) jest ich 56 sztuk za 29,99 wiec tez w miare tanio a sa rewelacyjne :-) wiki huggisy przesikiwal... a w tescowych sa fajne gumeczki i super sie przylepiaja :-)

u nas bez zmian wiki czasem usiadzie ale baaaardzo leniwy jest woli plakac i czekac na mamusie az go podniose... dzisiaj rano usiadl sam znowu ... plakal plakal w lozeczku az wkoncu zapadla cisza my patrztymy a on siedzi i sie cieszy :-) ale to rzadkosc u niego raczej woli wrzesczec !!! a za raczki lata jak szalony nic tylko by tak chodzil :-) ilez mozna :-) a na podlodze tylko siedzi a jak sie przewroci to jest ogromny krzyk wiec bez zmian w tym kierunku.

wtam .dawno mnie niebylo ale niemam wogole czasu. no wiec tak na nocnik sadzam kamila od tygodnia za kazdym razem robi siku do niego ,gorzej z kupka bo niezawsze uda mi sie zdazyc go posadzic albo zalatwi sie w trakcie snu. a myslalam ze bedzie odwrotnie,czyli ze nieuda mi sie zeby zrobil siku a tu niespodzianka. zawsze daje mu cos do reki bo on jest wiercioch wiec zaraz by zlazil z nocnika .ostatnio ulubiona zabawa kamila jest wstawanie w lozeczku i puszczanie sie szczebelkow. wkleje potem fotki jesli czas mi pozwoli.

wiki nawet jak by chcial zejsc z nocnika to nic z tego bo spadnie na buzie i bedzie wrzask raz tak zrobil i wiecej nie woli siedziec :-) ja go sadzam w pokoju przed lustrem i ma radoche albo daje mu cos do reki tak jak ty kasiu :-)

reklama
hej dawno mnie nie bylo a to dlatego ze natalka chorowala i dostala wirusowego zapalenia jamy ustnej i w konsekwencji wyladowalysmy w szpitalu, bylysmy 11 dni. natalka nie chciala jesc ani pic i sie odwodnila to zabralam ja do szpitala i nadodatek moj lekarz zle zdiagnozowal chorobe bo powiedzial ze to grzybicze i brala leki ktore nie pomagaly a na koniec z laska przepisal antybiotyk ale co mi po nim jak to nie na to na co chora byla. A le juz jest dobrze dzis zaczela pic z butelki bo wczesniej tylko ze strzykawki i juz kaszke tez je normalnie, jeszcze tylko strupki wokol usteczek zostaly ale sie goi , w srodku juz nie ma nic, jest z powrotem usmiechnieta i rozrabia znow ale ile sie wycierpiala to glowa mala, codziennie miala pedlowana buzie 4 razy i byl wielki krzyk a ja plakalam razem z nia:-(

Do góry