reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziuba aż mi się żal zrobiło Ciebie i szkraba... Takiemu maleństwu to nigdy nie wiadomo jak pomóc, ja to bym spanikowała, mieszkam niedaleko szpitala, to pewnie ja bym tam poleciała szybko poprosić o pomoc. Ja mam tylko czopki paracetamol dla niemowląt, ale jeszcze ani razu go nie użyłam I DOBRZE!!! Nie chce żeby moja tak męczyła się, bo ja jestem bardzo wrażliwa i chyba bym płakała razem z nią. eh...
Ale jak narazie jest w porządku :-) i niech tak pozostanie jak najdłużej.
A powiedzcie mi co trzeba mieć jeszcze w domowej apteczce tak na wszelki wypadek?? ;-)

reklama
Dziuba aż mi się żal zrobiło Ciebie i szkraba... Takiemu maleństwu to nigdy nie wiadomo jak pomóc, ja to bym spanikowała, mieszkam niedaleko szpitala, to pewnie ja bym tam poleciała szybko poprosić o pomoc. Ja mam tylko czopki paracetamol dla niemowląt, ale jeszcze ani razu go nie użyłam I DOBRZE!!! Nie chce żeby moja tak męczyła się, bo ja jestem bardzo wrażliwa i chyba bym płakała razem z nią. eh...
Ale jak narazie jest w porządku :-) i niech tak pozostanie jak najdłużej.
A powiedzcie mi co trzeba mieć jeszcze w domowej apteczce tak na wszelki wypadek?? ;-)
Ja w apteczce mam wapno,wit.c,lakcid,smectę,panadol dla dzieci żel na dziąsła no i oczywiście gaziki,wodę utenioną,nadmanganian potasu,sól fizjologiczną,Nasivin dla dzieci,krople antyalergiczne dla dzieci(kiedyś Kuba brał z przepisu lekarza więc jeszcze zostało)i to chyba było by na tyle...

mamy drugi ząbek :-) :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Gratulacje a unas jeszcze niema.

My po kosciółku ,Amelka spi,po południu do siostry jedziemy.Pogoda beznadziejna zimno i zaczyna padac a wczoraj słoneczko swieciło i 28 st było.

Dziewczyny może do pracy pójde,mieszkam koło szkoły i potrzebują pomocy do kuchni bylam u dyrektora to powiedział ze nieobiecuje ale ma mnie na uwadze.Trzymajcie kciuki żebym pracowała wszystkie wikedy wolne i praca zawsze na rano ,super mają prace w szkole.

Jesli niedostane sie do szkoły to narazie nieszukam pracy ale tak blisko i nieskorzystac.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry