reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja po zebraniu,a w domku czekała mnie miła niespodzianka ,dzieci wykąpane i spią.Zaczne czesciej wieczorami wychodzić.Bedzie u nas 14 zabawa fantowa wiec troszke sie pobawimy(czas najwyższy poszukac opiekunki do dzieci).Dobranoc dziewczyny spokojnej nocki.

reklama
hejka
My juz po przeprowadzce, jest suber, bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa:-)
jeszcze mnie duzo pracy czeka, musze sie ogarnac i wszystko poukladac ale jutro tesciowa powiedziala ze zabierze mala na spacer wiec bede miala czas na poukladanie, dzis dala mi strasznie popalic:baffled:

witam :-) i od razu mowie chwale sie :tak::-)tak sie bawi moje dziecie wydaje mu sie ze juz umie chodzic Zobacz załącznik 92312

Zobacz załącznik 92313

Zobacz załącznik 92314

Zobacz załącznik 92315

Jejku ale fajnie bawi się i nawet już samodzielnie stoi trzymając się koszyka czy łózka. Super!!! To jeszcze trochę i będzie zasuwał sam na nóżkach :)
No ile ja bym dała za to żeby moja Nikolcia juz tak ładnie stała :)
A ona nawet jeszcze nie umie ustać na tych swoich nóżkach...
Dzisiaj Mała zaczęła już troszkę raczkować jeśli tak to można nazwać...
trochę pełzała a trochę zasuwała na kolankach...
położyłam ja na podłodze na końcu kocyka, a po drugiej stronie kocyka położyłam pilot i gazetę, jak chybko zerwała się z podłogi, stanęła na raczkach i kolankach, nawet nie zdarzyłam zabrać jej pilota była pierwsza ode mnie. hahaha :-D Tak się uśmiałam
No super to wyglądało, a jak piszczała z radości ze dostała ten pilot... a gazeta to zaczęła targać...no śmieszna jest.
Przy takim dziecku to nie da rady być smutnym, po prostu taki mały człowieczek potrafi uszczęśliwić każdą nie jedną osobę :-)

Ostatnia edycja:
Witam.Za mną kolejna spokojna i cicha noc.Jestem wyspana Kuba zadowolony:)Nie wiem czy uda nam się dziś wyjść na spacer bo pogoda jakaś taka niepewna dzisiaj i ponoć ma u nas padać.Kubasowi więccej wzoraj kalafiora dodałam do zupki i wcinał zadowolony.Poprzednia chyba mi po prostu nie wyszła za bardzo i dlatego trochę się boczył :)

Cześć Dziewczyny, dawno nie zaglądałam:zawstydzona/y:
Od razu się pochwale Celinka mówi TATA, na wszystko i wszystkich.
A to kilka fotek małej:
1 w ogródku
2 uczę się otwierać drzwi od szafy
3 u prababci na zjeździe rodzinnym
4 na rowerku

Załączniki

• IMG_1951.jpg
    IMG_1951.jpg
    128,5 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_2007.jpg
    IMG_2007.jpg
    88,4 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_2049.jpg
    IMG_2049.jpg
    105 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_1749.jpg
    IMG_1749.jpg
    66,1 KB · Wyświetleń: 32
hejka
My juz po przeprowadzce, jest suber, bardzo sie ciesze i jestem szczesliwa:-)
jeszcze mnie duzo pracy czeka, musze sie ogarnac i wszystko poukladac ale jutro tesciowa powiedziala ze zabierze mala na spacer wiec bede miala czas na poukladanie, dzis dala mi strasznie popalic:baffled:
Mili gratuluje. W końcu na własnym jesteś, zazdroszczę:rofl2:

Jejku ale fajnie bawi się i nawet już samodzielnie stoi trzymając się koszyka czy łózka. Super!!! To jeszcze trochę i będzie zasuwał sam na nóżkach :)
No ile ja bym dała za to żeby moja Nikolcia juz tak ładnie stała :)
A ona nawet jeszcze nie umie ustać na tych swoich nóżkach...
Dzisiaj Mała zaczęła już troszkę raczkować jeśli tak to można nazwać...
trochę pełzała a trochę zasuwała na kolankach...
położyłam ja na podłodze na końcu kocyka, a po drugiej stronie kocyka położyłam pilot i gazetę, jak chybko zerwała się z podłogi, stanęła na raczkach i kolankach, nawet nie zdarzyłam zabrać jej pilota była pierwsza ode mnie. hahaha :-D Tak się uśmiałam
No super to wyglądało, a jak piszczała z radości ze dostała ten pilot... a gazeta to zaczęła targać...no śmieszna jest.
Przy takim dziecku to nie da rady być smutnym, po prostu taki mały człowieczek potrafi uszczęśliwić każdą nie jedną osobę :-)
Masz racje przy dziecku nie ma czasu na smutek, zawsze czymś rozbawi.

Witam.Za mną kolejna spokojna i cicha noc.Jestem wyspana Kuba zadowolony:)Nie wiem czy uda nam się dziś wyjść na spacer bo pogoda jakaś taka niepewna dzisiaj i ponoć ma u nas padać.Kubasowi więccej wzoraj kalafiora dodałam do zupki i wcinał zadowolony.Poprzednia chyba mi po prostu nie wyszła za bardzo i dlatego trochę się boczył :)
Maleństwo cieszę się że Kuba taki spokojny w nocy i da się wyspać mamie.

My po wizycie u nefrologa wszystko jest ok teraz dopiero 7 listopada jedziemy.Amelka spi a ja gotuje obiadek.
Fajnie, że Amelka zdrowa:-). To aby na następnej wizycie też było OK.

Celinka ma katarek od kilku dni, znowu. Tym razem poszliśmy do alergologa, bo wydawało mi się, że to katar alergiczny. Miałam racje, ostatnio u nas było wielkie przemeblowanie i tony kurzu latały w powietrzu. Uczuliły małą, ale dostała leki odczulające i już katarek się zmniejszył.

reklama
Fajnie, że Amelka zdrowa:-). To aby na następnej wizycie też było OK.

Celinka ma katarek od kilku dni, znowu. Tym razem poszliśmy do alergologa, bo wydawało mi się, że to katar alergiczny. Miałam racje, ostatnio u nas było wielkie przemeblowanie i tony kurzu latały w powietrzu. Uczuliły małą, ale dostała leki odczulające i już katarek się zmniejszył.

Amelka też ma mały katarek.Musze isc do sklepu naszego na wsi bo kupiłam mleko Wiktori i przeterminowane.

Do góry