reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Malenstwo spi, tata na treningu , mama na kompie i dlatego musze sie pochwalic ze nam dzisiaj zabek wykielkowal :-) Nawet jakos tak bez specjalnego marudzenia itp.Bylismy na badaniu sluchu. Lewe ucho w porzadku, a prawe nie wiadomo. Maly zaczal sie wiercic, krecic, rozmawiac i nie dalo sie badania dokonczyc. Kolejne za miesiac.
Wspolczuje dziewczynom, co nie spia po nocach. ja mam inny problem. Thomas przesypia slicznie cale nocki od ok 21 do ok 7 rano. Za to nie chce spac w dzien. 2-3 male drzemki po 10 minut to maksimum. A ja zabieram go do pracy ze soba i chcialabym zeby spal.
Co do jedzonka to my tylko na sloiczkach plus biszkopty dzidziusiowe. Jak zacznie jesc wieksze porcje to bede mu gotowac. Nawet kupilam babycooka.

reklama
A mój mały coraz śmielej popyla sobie na czworakach.Dziś odkrył że poza pokojem istnieje jeszcze dużo pomieszczeń do zwiedzania.I buszuje po korytarzu i drugim pokoju.

Paulinek, zbaierasz Tomaska do pracy:szok::szok::szok:fajnie, a mozna wiedziec gdzie pracujesz, chyba ze to FBI:-p, wiec wtedy nie musisz mowic:-D

jaka ciszaaaaa .... :szok:

nikogo nie ma wszystkie spią ... ??? :confused:

my na nogach o 7:15 :dry: noc nie taka tragiczna jak ostatnie ale tez burzliwa, wczoraj to natek kupka byla rzadka ale tylko jedna , wiec sie nie martwie .... to pewnie przez zęby .... czemu one musza tak długo wychodzic ???

dzisiaj znowu bedzie gorocoooo wczoraj bylo 27 stopni teraz w Katowicach jest juz 19,3 wiec znowu szał ciał :rofl2: mały wczoraj w wozku usiadl sam 3 ray z rzedu i na tym znowu koniec :-) leniuszek teraz lezy na lozku i sie bawi i robil 2 podejsia do tego żeby usiąśc i spasował ....

Ja niespie,włoczyłam pranie a zaczyna padać bede musiała powiesic w piwnicy.Wiki w przeczkolu a Amelka sie bawi i robi kupke.U nas nadal niem zeba.

U nas była super nocka,Kubuś usnął już po 20 i spał do 7 rano!Co prada przebudził się koło 3.30 ja akurat do łazienki wstawałam ale dałam mu smoka i spał dalej a ja z tego korzystałam i też spałam.Ugotowałam mu dziś zupkę zaraz idziemy na spacerek pogoda jest fajna,co prawda słońce za chmurami ale jest ciepło.Idę jeszcze pampersów dokupić w rossmannie.A jutro szaleję tatuś i babcia siedzą z Kubusiem a ja na swoim panieńskim baluję.:)

reklama
Do góry