reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
wiki dostaje takie pałeczki kukurydziane ale flipsy kukurydziane tez jadl wlasnie teraz ma w rece palke i nie wie co sie z tym robi niby wklada do buzi ale to jak zabawa wyglada a nie jak jedzenie :-)
moge isc prywatnie tylko musze znalesc hematologa dzieciecego prywatnie.... i juz nie chce zeby go kluli kurde bidulek ....
moge isc prywatnie tylko musze znalesc hematologa dzieciecego prywatnie.... i juz nie chce zeby go kluli kurde bidulek ....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
nie wiem dziubus nie powiem ci tego najlepiej jak bys lekarza zapytała, wiki tez duuuuzy jest panie dzisiaj sie dziwily ze on ma tylko 7,5 miesiaca :-) a je juz bardzo duzo roznych rzeczy. a twoja nadal na cycusiu ???
wiki dostaje takie pałeczki kukurydziane ale flipsy kukurydziane tez jadl wlasnie teraz ma w rece palke i nie wie co sie z tym robi niby wklada do buzi ale to jak zabawa wyglada a nie jak jedzenie :-)
A moją niunie kłują co dwa miesiące,teraz bedą może troche żadziej.
Salik agniszka wiem jak to boli bo ja zawsze rycze razem z Amelką i chce aby zawsze był to już ten ostatni raz.
Ostatnia edycja:
W itam!wczoraj nie pisałam jak rok szk.Więc, Zuzia jest już średniakiem bo w 4 kl.Mam nową wych-od przyrody.Bardzo szybko jakoś to rozpoczęcie poszło-20 min.apelu i spotkania z wychowawcami.Dostali plan lekcji,Bartek wkurza się że ma 4 razy na 8.0 i tak dużo lekcji.Za to Zuzia zadowolona-ma 3 razy na później,w-f wreszcie na dużej sali(bo mają małą też)
A Miki coraz szybciej raczkuje i trzeba na niego uważać i najlepiej to siedzieć z nim.
A Miki coraz szybciej raczkuje i trzeba na niego uważać i najlepiej to siedzieć z nim.
klik3
Styczeń 2008
Mojej przedwczoraj przez cały dzień łzawiło jedno prawe oczko, a wczoraj już w ogóle teraz też już nie łzawi. Wcześniej też tak zdarzało się, ale rzadko... To nie wiem od czego to mogło być... może jakaś alergia....hm??
malenstwo23
Mama Kubusia:)
A może po prostu czasem rączką sobie potrze oczko i dlatego?Jakby była alergia to by się raczej utrzymywało dłużej.Ja przynajmniej tak mam.
klik3
Styczeń 2008
A może po prostu czasem rączką sobie potrze oczko i dlatego?Jakby była alergia to by się raczej utrzymywało dłużej.Ja przynajmniej tak mam.
Pewnie masz racje, bo jakby to była alergia to by to łzawienie trwało kilka dni a nawet dłużej, no jak rzeczywiście przecierała raczka to oczko to by łzawiło cały dzien ? A nawet nie zauwazyłam zeby tak robiła, a sprawdzałam czy ma coś w tym oczku i nic nie było... No zobaczymy jak znowu powtórzy się taka sytuacja to wtedy pojde do lekarza :-)
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a moze ja zawiozo gdzies ??? ale to pewnie te by lzawilo caly czas ....
wiki juz spi , ja ledwie zyje po dzisiejszej nocy i dniu, wiki w nocy budzil sie co 20 minut a w ciagu dnia nie chcial zasypiac bo te zeby tak go bola ... slini sie strasznie i bardzo poplakuje .... i ca;y dzien sie tulił do mnie i spal ze mna w ciagu dnia ale w nocy nie ma bata musi spac w lozeczku swoim mam nadzieje ze dzisiaj juz nie bedzie tak zle, szkoda mi go ze tak go boli strasznie ...
wiki juz spi , ja ledwie zyje po dzisiejszej nocy i dniu, wiki w nocy budzil sie co 20 minut a w ciagu dnia nie chcial zasypiac bo te zeby tak go bola ... slini sie strasznie i bardzo poplakuje .... i ca;y dzien sie tulił do mnie i spal ze mna w ciagu dnia ale w nocy nie ma bata musi spac w lozeczku swoim mam nadzieje ze dzisiaj juz nie bedzie tak zle, szkoda mi go ze tak go boli strasznie ...