reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Moja "blondyna" też wkońcu zasnął :-) zatem pije sobie winko i podczytuje forum...mam kupe sprzatania i takiego lenia w d.... że historia:wściekła/y: Mój M. dzisiaj po powrocie z pracy załamał się, że nic nie ogarnęłam...ale dosłownie od jakis 3 miesięcy nic mi sie nie chce robić :baffled: Teraz na spokojnie sobie dumam nad pracą od września...mam nadzieję, że uda nam sie wszytsko poukładac i wrócę do pracy, by zadbać o swoje zdrowie psychiczne...ale dylemat co z małym zrobić:confused: Jak sobie radzicie dziewczyny z pracą, obowiązkami w domu i takimi maluchami...bo wiem, ze Albi wróciła i kto jeszcze z nas??
Ja wróciłam i już na wychowawczy ide:-D. Ale przez te 3 miesiące moja mama zajmowała się małą i powiem Ci że miałam jakoś tak więcej czasu na wszystko, a przecierz spędzałam 8 godzin w pracy godzinka na dojazdy, jakąś leprzą organizacje miałam:baffled:. Teraz to też mam lenia, odkładam wszystko na potem, mama mnie goni żebym się ruszyła i coś porobiła a mi się niechce, ale to są uroki mieszkania z rodzicami:baffled:

reklama
Girly wozki sa swietne bardzo ladne i nie Az takie drogie. Ja wlosnie kupiłam ostatnio te teskowe pieluchy i Se sprawdzaja SA o niebo lepsze o huggisow tych bez Kubusia i tez bardzo ;ubie te pieluchy lidlowskie.

Nutka to nie twoja wina niestety taki nasz los ze teraz będą upadki i guzy J

Ja kupiłam ostatnio malemu taka poduche PODUSZKA DO KARMIENIA, SPANIA ...! Rawelacja!!! (417350216) - Aukcje internetowe Allegro jest rewelacyjna bo maly wlasnie zaczol sam siedzieć i jak walnie do tylu czy na boki to prosto w poduche J

ja bym chetnie wrocila do pracy ale niesty moj J narazie nie chce no i nie mamy z kim Wiktora zostawic niestety....

dziewczyny ile kosztują słoiczki :
gerber jarzynki z królikiem? te małe i duże?
musze swoje sprzedać bo sa z selerem i nie wiem ile mam kolezance za nie powiedzieć

muszę wam napisac że znalazłam super sposób na samodzielne zasypianie mojego dziecka KOŁYSANKI Mój synek przy zasypianiu zawsze słucha kołysanek Umer-Turnau i kiedyś puściłam Alusi i..sama zasypia po 2-3piosenkach:-D:-D:-D

po wizycie u lekarzy-serduszko ok cipusia też jutro jeszcze posiew moczu i mam nadzieję że koniec I jesteśmy po szczepieniu na żółtaczkę

niunia2008 o zagranicy piszesz pewnie o hol Masz rację ja tez tam kupuję zabawki i ciuchy Tam H&M jest o wiele tańszy Muszę tam właśnie zobaczyć ile kosztuje fotelik maxi cosi

ja mam wózek MUTSY Alusia odziedziczyła go po Piotrusiu i super się sprawdza Teraz dokupiłam do niego podnózek step dla Piotrusia ale został w hol sprawdzę jak pojedziemy coś takiego:
Podnóżek Step Up do wózków MUTSY: Sklep Internetowy Baby Fant

co do fotelika to myślę że w kazdym dziecko się poci Do maxi cosi można dokupić taki pokrowiec frotte albo kupić fotelik z nim gratis
Maxi Cosi Rodi XR Red Flame + pokrowiec frotte !! (413006805) - Aukcje internetowe Allegro

Witajcie!Widziałam że dyskutowałyście o zabawkach.Ja jak byłam jeszcze w ciąży dostałam wielką pakę rzeczy dla małego.Było sporo zabawek-z Fisher Price kilka,a Lego też są niezłe.Ja miałam po Bartku ale kilka lat temu pożyczyłam kuzynce imi nie oddała.Był plastikowy pojemnik klocków,łódka z marynarzem do kąpieli,gąsieniczka którą można było łączyć z klockami.A te Lego dla starszych to i po mnie jest trochę.

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzonka!!
DZIEWCZYNY MAMY MIESZKANKO!!! od 1 września się przeprowadzamy jupiii, mieszkanko super urządzone, nowa kuchnia ,łazienka, tylko pomalowac pokoik małego i tyle naszego wkładu, za 550 zł ,boże jak się ciesze ze wkońcu się wyprowadziomy od rodziców...

Kilka fotek, no i pytanko co z mASIEK???

Załączniki

• DSCF1273.JPG
    DSCF1273.JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 28
  • DSCF1261.JPG
    DSCF1261.JPG
    26,4 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF1270.JPG
    DSCF1270.JPG
    23,9 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Girly ja też chcę od września do pracy...........złozyłąm podanie do H&M i do Zary jeszcze złożę.............a w zawodzie n pól etatu nie znajdę......tylko dorabiam w zawodzie
Mały z babcia zostanie
Naj ,naj dla soleznizantów dzisiejszych:tak::tak:

Do góry