reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Pumi mja sis przywiozla mi ze stanow na 18msc i musze misia ubrac, a Nadusia slicznie weszla w ubranka Kai na 3latka:-D:-D:-D:-D
Nie wiem jaka ta amerykanska rozmiarowka chyba dla jakis anoreksycznych bobasw:szok:
Balon zflaczaly tez robi furore o butelce z ryzem nie pomyslalam ,fajne:tak:

Ja prblemw z wozkiem nie mam, parasolka dla dziecka co nie chodzi w zime, raczej kiepsciutki pomysl, najlepszy zakup jaki zrobilam to emmmanjungla city cross, 3tys wysoka mze ,ale wozio jest fantastyczny, Spacer po 5godz i sie sprawdza w sniegu, lekko prowadzi, stabilny, posluzy jeszcze 2ce dzieci :)
W pazdzierniku kupujemy Maxi Cosi Tobi, a w maju Maclarena
Świat Dziecka :: Wózek spacerowy TECHNO XT firmy Maclaren kolor Storm Grey[1]=%2F1%2F100792%2F6591966%2F6693077&sortuj=kod

jest swietny, warty tej ceny, nie kupuje drogich rzeczy przez snobiz ale dla wygody( swojej tez w prowadzeniu wozka) i bezpieczenstwa dziecka:tak:

Nadia juz sama siedzi ale dzis wlasnie przed hwila, secunda nieuwagi i przewrocila sie jak wanka wstanka do tylu:no::-:)-:)-(a tak uwazamy:-(nieuniknione chyba takie wywrotki:zawstydzona/y:
Domowe zabawki najlepsze:-D:-D:-D
Nie raz Nadia poleci, a jakiego stracha będziesz miala jak wstanie w łóżeczku i się nagle puści:szok:, my daliśmy taką wielką poduche na przeciwną strone.

reklama
wem, juz chyba sobie nerwosol profilaktycznie zaczne pic:-D:-D:-D
a oczywisie Luki ja "pilnowal":crazy::crazy::crazy:dostalo mu sie :rofl2:

Ostatnia edycja:
ubranka i zabawki za granicą są dużo tańsze.. niestety nasz kraj się ceni..:baffled:

Własnie jak to jest, że zarabiamy mniej a za wszytsko musimy płacić więcej :wściekła/y: Miałam kiedyś klientkę ze Stanów...i ona powiedziała, że ją nie byłoby stać na życie w Polsce na takim poziomie na jakim zyje w Stanach za jej wypłatę - rewelacja :szok: Zresztą mój mąż pracując na kontrktach w Niemczech stwierdził, że za te pieniądze co tam zarabia móglibyśmy żyć o wiele lepiej, niż za te same w Polsce - absurd :confused:

Własnie jak to jest, że zarabiamy mniej a za wszytsko musimy płacić więcej :wściekła/y: Miałam kiedyś klientkę ze Stanów...i ona powiedziała, że ją nie byłoby stać na życie w Polsce na takim poziomie na jakim zyje w Stanach za jej wypłatę - rewelacja :szok: Zresztą mój mąż pracując na kontrktach w Niemczech stwierdził, że za te pieniądze co tam zarabia móglibyśmy żyć o wiele lepiej, niż za te same w Polsce - absurd :confused:
Niestety, żyjemy w takim państwie a nie innym:wściekła/y:

Opuchlizna sie zmiejszyła i mleczko wypiła ja jej od srodka posmarowałam mascią na ząbki.Ale teraz jes to mocno czerwone a potem jeszcze sine sie zrobi tak powiedział lekarz na pogotowiu.A ja jak tylko na nią patrze to płacze jak ta głupia,(choc mąż mi mówi ze to niemoja wina,kochany a ja jednak wiem ze to ja zawiniłam).

reklama
Mieszkam koło wmiare małego miasta więc ceny powinny być w miare przystępne. A tu wszystko drogie, bo górnicy dobrze zarabiają, a umnie na wsi to tolko jeden sklep jest ceny straczne np.: kilo cukru 3,89zł:szok:, chleb 2,50 zł mały bochenek, bułka 0,70zł, a jak bym chciała kaszke kupić dla małej nestle ryżową to 8 zł musiałabym zapłacić:baffled:. I jak tu coś zaoszczędzić:confused:

Do góry