reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Witajcie!B-Asia,ja nie mam problemu z usypianiem Mikiego-musiałaś coś źle zrozumieć
Miki ładnie spał tylko po kąpieli-6 godz. a potem to budził się co 2.O 10.0 przysnoł sam ale tylko na 20 min.
Poprawiłam listę urodzinkową i dopisałam nową mamę.Zobaczcie jak nas dużo już i nie wiem kiedy ur. się Thomas bo bym go zapisała.

reklama
Widze, ze Jasiek taki sam wielbiciel niszczenia gazet jak moj. :-D. Dawcio tyle pasji wkłąda w darcie gazet, ze głowa mała. Z meżam lejemy jak widzimy jego mine i zaangazowanie w sprawe. hahah

ewa u mnie jest tak samo-w dzień prawie tylko soczek jabłkowy, cycusia nie chce, ale za to w nocy nadrabia :crazy: i z tego powodu śpimy od kilku dni razem, bo chyba bym zwariowała tak co chwilke wstawać do łóżeczka:baffled:

ja myślę że może to przez zęby.. ale grunt że w nocy nadrabia.. ja niestety czasem muszę odkładać Kubę do łóżeczka, bo śpimy codziennie z Julą a 4 osoby to juz ciut za ciasno.. ale dziś Kubek całą nic spał z nami.. :rofl2::rofl2:

Przesłodki jest Jasiek!Po oczach od razu widać,że mały z niego łobuz!A cóż skłoniło nową koleżankę aby zasilić szeregi mam forumowych? :-) I jak się miewa mały odkrywca?Jak mijają noce?No i jak ząbkowanie? :-)

Darcie gazety to przeciez sprawa warta zaangazowania!!!U nas Albi jest to samo-po prostu umieramy ze smiechu jak widzimy ten wir.No jeszcze u nas dolacza sie do tego kot i gania za fruwajacymi kawalkami gazet....cyrk normalnie :-)

MIMISIU przede wszystkim zdrówka,mnóstwa radości,szczęścia,pociechy z rodziców :-D i wszystkiego,co najlepsze na tym świecie!!!Z całego serca malutka!

Zbieram się do teściówki.Powoli mi to idzie ale mam jeszcze godzinę :tak: Malizna śpi słodko.W łóżeczku turystyczny oczywiście....To ci mała franca,że w drewnianym jest "BE" :baffled:

Widze, ze Jasiek taki sam wielbiciel niszczenia gazet jak moj. :-D. Dawcio tyle pasji wkłąda w darcie gazet, ze głowa mała. Z meżam lejemy jak widzimy jego mine i zaangazowanie w sprawe. hahah

przybijamy piątkę z Kacperkiem:-):-):-):-)

a najlepiej kolorowe bo te czarno białe to tylko brudzą mu paluszki:tak:
witaj Misiasia, Jasiek przesłodki, a jakie piękne ma oczęta:tak::tak::tak::-D

najlepsze życzonka dla MIMISI

Mili czytałam, ze Natalia bije rekordy juz ma 6 ząbków:szok: jak dobrze doczytałam, ale fajnie ,
a tobie kochana współczuje:tak:, u nas góra zbliża się wielkimi krokami, teraz już są zaczerwienione, więc daje im 2, góra 3 dni

Sylwia dobrze doczytalas, Natalia juz ma 6 zebow i jeszcze kolejne dwa beda jej szly na dole, nie mam sily , niech juz wszystkie wyjda , teraz jak spi to troche spokoju ale jak nie spi do drze pyszczek a nadodatek moj maz kopytka na dzisiaj sobie wymyslil:baffled: ide je konczyc
Dominisiu wszystkiego naj, naj ,naj

Misiasia dzięki za pocieszenie,czekam więc cierpliwie.Ja właśnie dopiero zwlokłam się z łóżka nie dość że do późna siedziałam to jeszcze mały od rana dawał czadu do 10 mniej więcej.Pogoda u nas jak zwykle tragicznie paskudna a mnie na dodatek żołądek jakoś boli i się nie mogę ogarnąć jakoś.Wieje że tylko firanka mi lata,zaraz małemu daję rosołek z bobovity po 6 miesiącu ciekawe jak mu będzie smakowało.

reklama
Witam nową mamusie, ja też czekam na @ wszystko mnie boli.Pogodasie troszke poprawiła ale nadal wieje.Ja własnie wstałam pospałam sobie z dziewczynami prawie 2 godziny.Spadam małej dać mleczko bo cos skrzeczy,albo kaszke.WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DO MIMISI Z OKAZI PÓŁ ROCZKU ZDRÓWKA MALENKA TO NAJWARZNIEJSZE.

Do góry