reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Przesłodki jest Jasiek!Po oczach od razu widać,że mały z niego łobuz!A cóż skłoniło nową koleżankę aby zasilić szeregi mam forumowych? :-) I jak się miewa mały odkrywca?Jak mijają noce?No i jak ząbkowanie? :-)
przyznaję, że wpadłam na forum, bo w pracy ostatnio nie za wiele się dzieje ale ciiiiii a poza tym chciało mi się z kimś pogadać ;) jak siedziałam z jaśkiem w domu to niestety na takie pogaduchy jakoś czasu nie było ;)
co do ząbkowania to mamy na razie 2 zęby i być może idą następne. Te dwa wyszły bez jakiś więksych sensacji nie licząc zapluwania się na maksa. Teraz mlody przestał sypiać, kręci się i wierci w łóżeczku, cyrki ogólnie wyprawia, ślini się itd. no więc tak sobie myślę, że następne zębole mu idą bo jak ne to już nie wiem co mu się porobiło. A łobuz zdaje się będzie (może jest) okrutny, wszędzie go pełno :)

reklama
ja też się witam :*

Kochana mam pytanko do ciebie,Twoja Julcia też chce nosić małego?Moja to normalnie oszalała bieże małą bez pozwolenia i przynosi mi ją.KRZYCZE WRZESZCZE I NIC NIESKUTKUJE NIEWIEM JAK DO NIEJ DOTRZEC.BOJE SIE ŻE SIE PRZEWRÓCI I ZROBI JEJ KRZYWDE.Jak na złosć Amelce sie to podoba bo aż w głos sie smieje,a ja mdleje z przerażenia.

Ostatnia edycja:
przyznaję, że wpadłam na forum, bo w pracy ostatnio nie za wiele się dzieje ale ciiiiii a poza tym chciało mi się z kimś pogadać ;) jak siedziałam z jaśkiem w domu to niestety na takie pogaduchy jakoś czasu nie było ;)
co do ząbkowania to mamy na razie 2 zęby i być może idą następne. Te dwa wyszły bez jakiś więksych sensacji nie licząc zapluwania się na maksa. Teraz mlody przestał sypiać, kręci się i wierci w łóżeczku, cyrki ogólnie wyprawia, ślini się itd. no więc tak sobie myślę, że następne zębole mu idą bo jak ne to już nie wiem co mu się porobiło. A łobuz zdaje się będzie (może jest) okrutny, wszędzie go pełno :)
hmmm a gdzie ty pracujesz, ze mało sie dzieje w pracy??

hmmm a gdzie ty pracujesz, ze mało sie dzieje w pracy??
no tego oczywiście glośno nie powiem, jeno tyle, że moja praca jest uzależniona od zleceń i projektów, a w tej chwili czekamy na rozpoczęcie się takiego jednego w związku z czym trzeba sobie jakoś czas wypełnić ;) oczywiście nieoficjalnie

reklama
Do góry