reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

witam. u mnie dzis noc spokjnie minela i wyjatkowo poranek tez .
cos tu sie pustki robia na tym forum dawniej jak mnie niebylo ze cztery godziny to potem mialam duza lektore do poczytania a jak mnie niebylo jeden caly dzien to potem nienadazalam doczytac . a teraz strona nawet nie.
fajne te smoczki tez musze zamowic .napewno sie sprawdzi bo kamil caly dzien nic innego nierobi tylko gryzie swoje zabawki i wszystko dookola..

reklama
I tak sobie jeszcze dumam.Jak patrze na fotki Waszych maluchów co tak ładnie siedzą.Mój Kuba z podparciem to siedzi.Ale ja go spróbować posadzić samemu nie da rady leci w przód lub w tył albo na boki.Ja wiem że dzieci w różnym wieku siadają ale czy on już nie powinien mieć siłę żeby chociaż chwilę samemu posiedziec?Jak myślicie?Nie wiem czy iść z nim do lekarza czy czekać spokojnie.Zdaje się że u jednej z Was była podobna sytuacja.
Wydaje mi się, że nie masz się czym przejmować. To jest indywidualna sprawa każdego malucha, jak przyjdzie Jego czas to siądzie ;) do lekarza zawsze można iść ale wydaje mi się, że nie trzeba :) i nie stresuj się :)))))))

Misiasia napisz cos o Sobie i swoim dziecku i zdjecia małego pokaz. Pochwal sie troche swoim szczęsciem. ;-). Skąd jestes??

Cześć wszystkim :-)
Jak noc minęła?Wiecie....zdecydowałam się rozkręcić łóżeczko i znieść je do piwnicy.Zostawiam tylko turystyczne.W turystycznym moje dziecko śpi.W normalnym łóżeczku nie chce i koniec kropka!Dziwne może ale cóż ja na to poradzę....Nikt nie mówił,że będzie normalnie :-D

Witamy Misiasię!Skąd jesteś?Jak się miewa Twój szkrabik? No i w ogóle co słychać?

Mili dobrze,że z maleńką już lepiej!Grunt to zdrowie.Słuszną decyzję podjęłaś,że zostałaś z nią w domu wczoraj.Głowy urywało :tak: Jak dziecko osłabione to raz-dwa mogła si.ę załatwić...

Hej hej
Już się poprawiam. Mam małego Janusza Jaśkiem zwanego. Urodził się 19.01.2008 roku, ważył 3890 przy wzroście 56 cm.
Jesteśmy z Dąbrowy Górniczej. Mały teraz terroryzuje babcię i nianię a ja od trzech tygodni zasilam szeregi pracujących mam. Poza tym lubimy wycieczki i jak tylko nam się udaje to sobie gdzieś jeździmy. Mały siedzi i raczkuje i ciężko go opanować ;) W załączeniu dwa zdjęcia potworka, jedno zaraz po urodzeniu i jedno aktualne.
Witajcie :-)

Załączniki

• Jasiek urodzinowy.JPG
    Jasiek urodzinowy.JPG
    68,4 KB · Wyświetleń: 33
  • Jasiek teraz.JPG
    Jasiek teraz.JPG
    113,9 KB · Wyświetleń: 32
no prosze jaki spryciula .od kiedy raczkuje? skoro jestes z Dąbrowy Górniczej to mieszkamy niedaleko siebie .moj maz pracuje w Dąbrowie Górniczej.

witam sąsiadkę ;) niestety ta jego ruchliwość ma swoje gorsze strony wczoraj zaliczył upadek z łóżka, na szczęście nic się nie stało ;) do przodu raczkuje od tygodnia :)

reklama
Do góry