reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
aaa
iiiiiiiiiiiiiiii
nie czytam kłótni, bo mnie wkurzają:crazy::angry:

ale dopisze, ze nie potępiam Maśka, i nikt nie powinien tego też robić

Ostatnia edycja:
ja kąpię w wanience, którą wstawiam w dużą wannę. wcześniej wanienkę stawiałam na specjalnym stojaczku, ale boje się już, że moje 8kilo szczęścia+kilka litrów wody to za duże obciążenie dla stojaka:confused:

a ja kąpie na stojaku
Kacperek wazy 9300
i leje mu pełniutka wanienkę wody:tak::-D:-D:-D
chlapie ile wlezie, powódź w łazience i jaka ma uciechę:-D:-D:-D:-D
kocham na to patrzec a najchętniej bym wszytko nagrywała, bo potem jak oglądam a mój synek śpi to mi się łezka w oku kreci, że mam takiego szalonego synka, a buzia mu się śmieje cały czas :tak::tak:taki śmieszek jest z niego, budzi sie z uśmiechem an ustach moje szcęście malutkie
aj ak spi za długo to juz za nim tęsknie:happy:

a ze stojakiem nic sie nie dzieje:no::no::confused:

sylka ja tez tesknie za Zosią jak śpi:laugh2:
chyba kazda z nas tak ma:tak:

esti a ty sie nie daj,bo znow wyczytałam jakąś nagonkę na ciebie. :crazy::wściekła/y::angry:
tak nie moze być.
jestem naprawde zawiedziona tym co sie wyprawia na tym forum...
czytam ze stworzyłysmy tutaj taka miła atmosfere i ble,ble,ble a za chwilke jada na maśka, nie podoba mi sie to zachowanie niektórych dziewczyn z kwietnia,bo to już jest obłuda i arogancja,a to fora z dwora,to juz był szczyt bezczelności,a jeszcze mnie wku*wiło to NIE DOTYKAJ GÓWNA.:angry::no::angry:

Witam.Mój Kuba od jakiegoś czasu ciągle marudzi.Wykluł się 1 ząbek ale widzę że będzie następny.W niedzielę o 4 nad ranem to mieliśmy taką jazdę że szok.Dałam małemu Panadolu a i tak popłakiwał i marudził.Dopiero koło 9 dostał butlę i po butli w końcu usnął i spał do 13 a ja razem z nim.Dziś też marudził i marudził.Chciałaym żeby już miał wszystkie ząbki to byłby spokój i dzieciak by się nie męczył.

I tak sobie jeszcze dumam.Jak patrze na fotki Waszych maluchów co tak ładnie siedzą.Mój Kuba z podparciem to siedzi.Ale ja go spróbować posadzić samemu nie da rady leci w przód lub w tył albo na boki.Ja wiem że dzieci w różnym wieku siadają ale czy on już nie powinien mieć siłę żeby chociaż chwilę samemu posiedziec?Jak myślicie?Nie wiem czy iść z nim do lekarza czy czekać spokojnie.Zdaje się że u jednej z Was była podobna sytuacja.

Pumiś daj mi jakiś namiar na ten gryzaczek co Mimi. Szukam na ebayu angielskim i amerykanskim ale nie moge znalezc:-(. Moze pod zla nazwa szukam:confused::confused::confused: Wpisuje w wyszukiwarce soother lub dummies ale to moze nie te nazwy. Prosze pomoz,pleeaaassseee;-)

Kama- sprobuj wpisac " baby safe feeder"

Załączniki

• pTRU1-3012963reg.jpg
    pTRU1-3012963reg.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Witamy z rana za nami spokojna noc ,pogoda sie poprawiła.Mąż w pracy a ja sie nudze w kocu dzisiaj swiet.O 17 jedziemy na grila do meża siostry.Szoda za u nas niema takich gryzików..swietnie wygląda.

Do góry