reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A ja teraz nieżaluje że niezamiesciłam zdiecia małej.Teraz to tylko na naszej klasie zamieszczam.Ale ona to długo ciągła.Jak tam w kietnióweczkach dziewczyny pisały że na naszej klasie nic o dziecku niepisała to już wydaje sie dziwne.Moja niunia spi włączyłam pranie i idziemy na spacerek.Niepanikujmy aż tak mocno nic złego nam niezrobi,i naszym dziecią.

Ostatnia edycja:
reklama
no tak ze swojego komp nie napisze bo ma bana ale może fakt robic to z innego....wątpie,żeby wróciła nawet na NK skasowała konto zniknęła nagle...hmmm....dziwne....Leonka wkleiła ale na zamkniętym ale tylko Leonka samej nie....miała tylko swoje foty i tylko swoje na NK.....bardzo to przykre,bo jest ona chora i leczy się u psychologa.....uważajcie dziewczyny pozdrawiam.

A MOŻE ONA NIEJEST CHORA TYLKO NUDZIŁO JEJ SIE BO CHORA OSOBA TAK ZARAZ NIEZAKUMA O CO CHODZI I NIEKASUJE WSZYSTKICH POSTÓW I NAWET NA NASZEJ KLASIE SIE SKASOWAŁA.Wstydzi sie co zrobiła i niechce zeby ją ktoś pamietał,A wiec nic już o niej nienapisze bo szkoda nerwów na takich ludzi.

w galerii wkleiła zdjęcie swojej ostaniej ciąży z datą 16 kwietnia i niby 8 tygodni ciąży hmm i też ja np nie zwróciłam uwago na date dopiero jedna koleż nak mi zwróciła na to uwagę...dziwne miesiąc po pordzie już w 8 tygodniu ciąży inna poszukała i znlazła ją gdzie indziej u nas na kwietniówkach jets jej blog skopiowany do poczytania....żenujące 13 marca urodziła cesraka a w blogu 14 rano wstała bolało ją kolano obudził ją pies....szkoda słów....to jakies rozdwojenie jaźni bądź schizofrenia....

Czesz Dziewczyny
Ja tez z Kwietniowek
To co zrobila masiek to straszne, mysmy sie naprawde zrzyly, zaufalysmy jej do tego stopnia ze zostala maszym Modem:szok:, i tak grala z nami juz od roku:no:....wiec same widzicie jak mozna omotac ludzi (do pewnego momentu:tak:)
Ale takich jak ona jest wiecej a JEJ PRZYPADEK POWINNIEN BYC DLA NAS PRZESTROGA I DLATEGO CHOWAJCIE SWOJE SKARBY
Sa WZ i tam jest napewno bezpieczniej
Pozdrawiam

reklama
Witam

Dziewczyny nie mogalam znalesc waszego mod;-)napisalam wczoraj PW do Albinca ale jak widac chyba jeszce nie przeczytal

Pumi o Tobie mowa w jej blogu .... kotek nie zamieszcaj fotek malej na otwartym .. gdyz mam takie przeczucie ze ta schizolka upatrzyla sobie garstek dziecia.. i zeby nie bylo tak ze za jakis czas zdjecia twojej malej wyladuja na jakims innym forum.... u na sstrasznie pilowala Renie i Lucy .. one maja bardzo podobne dzieciaki do siebie;-)A ta schizolka na roznych forach .. gdzie jeszcze nie jest mamom pisze ze chcialby bliznieta .. wiec moze sobie pisze w glowce nowa bajke:-(
A do Twojej slicznej Dominiki wyszukala juz gdzies braciszka;-)

pozdrawiam ..K.

Do góry