reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dziewczyny administartor wszystko wie wszystko było z nią sprawdzane nic pochopnie wczoraj wieczorem dostała bana nie wejdzie już na BB.... ale i tak jak macie zmknięty tam lepiej wklejacjcie a na drugi dzień usuwajcie....na ogólnym lepiej uważać....zastanawia mnie tylko co za dziecko nam pokazywała czyje i jego rodzice nic nie wiedzą...

reklama
dziewczyny jestem w szoku. niewiem co powiedziec .trzeba pousuwac zdjecia .to ze ona niema juz tu wstepu to jeszcze nic nieznaczy bo moze tu byc jeszcze niejedna oszustka.Esti zwejdz sobie na twoj profil i zobacz kto cie ostatnio odwiedzal (ogladal ) bede tam ja i kilka innych osob sprawdz

Ostatnia edycja:
o ja pierdole!!!!
teraz na to wpadłam, czy ona kiedykolwiek wkleiła swoje zdjęcie na forum? czy to z brzuszkiem czy z "Leonkiem"?? i to że ostatnio wykasowała zdjęcie synka bo może się dostać w niepowołane ręce? wszystko zaczyna sie układać w logiczną całość...

dziewczyny uważajmy, ona jest zablokowana na bb jako masiek, ale w każdej chwili może powrócić pod innym pseudonimem, przeciez każdy może się zarejestrować od nowa!

reklama
Do góry