reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
:szok:szok z tą Masiek:szok: choć jestem tu od kilku tyg. i niewiele ją poznałam to myślę podobnie jak Albi-żal dziewczyny, nie ma co jej potępiać...

czytalam jej blog, ladnie pisze ma schzofrenie pewnie, sie leczy ale nie jest niebezpiczna stworzyla swoj maly, piekny swiat a tam czula sie kochana i bezpieczna, lepsze to niz dragi i alkohol.

zycie musialo ja bardzo skrzywdzic, moze stracila dziecko i nie poradzila sobie z tym, ja bym tez sobie nie poradzila, nie dajmy sie zwariowac,ze to psychopatka.

wykazmy tolerancje i badzmy madrzejsze od tych co chca ja pograzyc, ludzie gorzej sie krzywdza nawzajem, tylko padlysmy ofiara pieknej bajki a nie agresywnego psychopaty.
peace!

czytalam jej blog, ladnie pisze ma schzofrenie pewnie, sie leczy ale nie jest niebezpiczna stworzyla swoj maly, piekny swiat a tam czula sie kochana i bezpieczna, lepsze to niz dragi i alkohol.

zycie musialo ja bardzo skrzywdzic, moze stracila dziecko i nie poradzila sobie z tym, ja bym tez sobie nie poradzila, nie dajmy sie zwariowac,ze to psychopatka.

wykazmy tolerancje i badzmy madrzejsze od tych co chca ja pograzyc, ludzie gorzej sie krzywdza nawzajem, tylko padlysmy ofiara pieknej bajki a nie agresywnego psychopaty.
peace!
Czytam to co ty napisałas i sie zastanowiłam MASZ RACJE,NIECH WĄTEK BEDZIE TAKI SAM JAK BYŁ.Zostawmy ją w spokoju nie nam ją oceniać i potępiać.

utworze osobny watek zamnkniety tylko na zdjecia - galeria zamnknieta, beda mialy do niego dostep wszystkie mamy a do tego watku co teraz jest nie poszezamy na razie listy

wiec prosze nie pisac do mnie o udostepnienie na watek zamkniety, ta afera to zadna afera, nikomu nic sie nie stalo:wściekła/y:nie popadajcie w psychoze.
spokojnie , bedzie zamknieta galeria i tam bedzie mozna wstawiac zdjecia dzieci

Pisałam wcześniej że uważam ,ze to choroba i nic na to nie poradzimy.........................
Najlepiej to skonczyc ten temat..............ale mnie osobiscie jest bardzo przykro ze tak nas oszukiwała i nagle cisza.....

żeby troszke ostudzic atmosferę mam pytanie- na mleku modyfikowanym jest napisane, że należy je spożyć maksymalnie w ciągu 3tygodni od otwarcia opakowania, czy któras z Was wie dlaczego?:confused: karmię piersią ale m-c temu musiałam pilnie wyjść, nie miałam odciągniętego mleka, więc moja mama zrobiła Majce Nan2 jak nadeszła pora karmienia. Za ok2tyg mam w rodzinie ślub i Maja znów zostanie pod opieką mojej mamy i nie wiem czy to mleko (raz otwarte) jeszcze bedzie nadawało sie do spożycia:confused: mam problem z odciąganiem pokarmu, nie wiem dlaczego. Jak karmię małą, to mleko leci mi z obydwu piersi, a jak chcę odciągnąć to uzbieram maksymalnie 10ml!

reklama
Bo traci swoje wartości-wiem tylko to wiecej Ci nie powiem dlaczego
A mój jeszcze nigdy mleka tyle nie zjadł-ona zjada 100ml, -140ml ale to czasami.a Zupami to mógłby sie cały dzień żywi-najlepiej żeby miały grudki:sorry2:

Do góry