Teraz zaczełam czytać jej posty i wiekszosc pokasowana i zdiec niewidać to jednak prawda.Wiec przestroga do innych wczesniej czy pózniej sie wyda wszystko wiec lepiej niezaczynać PISAĆ NIEPRAWDY.POCZYTAJCIE NA KWIETNIÓWKACH SZOK SZOK TOTALNY
reklama
e-stera
Fan(ka)
Matko dziewczyno o wy piszecie?Zaraz poczytam...................................
e-stera
Fan(ka)
Ludzie....jestem w szoku...

aż sie poplakałam.............................tak mi jej było szkoda jak poroniła a potem była w ciąży znowu.........a ona tak nas oszukła.Za Maksika trzymałam kciuki.............................komu ona foty dziecka urobiła?
Rozumiem że to choroba.......................................nie mogę............................biedna.

Rozumiem że to choroba.......................................nie mogę............................biedna.

Ostatnia edycja:
A
ada04
Gość
Dziewczyny sory,ze się wcinam jestem z kwietniówek serio uważajcie na zdjęcia nie wiadomo skąd brała kradła fotki,żeby nie było,że na jakimś kiedyś forum znajdziecie zdjęcie swego dziecka z jej podpisem.Jest nam przykro było z nami rok tak blisko i tak nas oszukała....:-(
e-stera
Fan(ka)
ada 04 nam też przykro..................była z nami na początku bo miała być mamą styczniową......teraz to ja sie boję z tymi fotami
Ostatnia edycja:
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja pierdole co za debil !!!!! jak mozna byc tak pipierdolo**m !!!! chcialabym ja dorwac w swoje rece !!!! wariatka glupia !!!!
natka86
mamusia Zosieńki
dziewczyny co po chwilke tu jakas afera na forum.
niedawno byla afera z cisowianką20,też sie okazało że jest nieźle popieprzona..... i ze oszustka,a teraz masiek.....
o boze co sie dzieje z tymi ludźmi....
az strach wrzucać zdjecia dzieci.... czlowiek mysli sobie-fajnie ze dziewczyny zobaczą mojego bobaska,a tu sie okazuje ze ktoś moze wykorzystać zdjecia naszych dzieci. to jest straszne.
niedawno byla afera z cisowianką20,też sie okazało że jest nieźle popieprzona..... i ze oszustka,a teraz masiek.....
o boze co sie dzieje z tymi ludźmi....
az strach wrzucać zdjecia dzieci.... czlowiek mysli sobie-fajnie ze dziewczyny zobaczą mojego bobaska,a tu sie okazuje ze ktoś moze wykorzystać zdjecia naszych dzieci. to jest straszne.
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
juz napisalam do moderatoreki zeby usunela wszystkie zdjecia ktore za;laczylam na watku mam nadzieje ze dobrze do niej napisalam !!!!
natka86
mamusia Zosieńki
aga jak to zrobilaś? bo nie mam pojecia jak sie za to zabrac..
reklama