reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Przepraszam ze tak dlugo nie pisałam zel nie było jak … maly marudny … ze glowa boli, niech żeby wyjada już, a wczoraj u rodzicow byliśmy J dzisiaj na basenie i tak jakos nam dni zleciały,
Esti dziekuje za pamiec, mocz malego oddany czekamy na wyniki w poniedziałek będę popołudniu.

Doczytałam was J

„a tak zmieniajac temat, to moja znajoma poleciła mi pieluchy Tesco. Wczoraj byłam t Tesco i kupiłam mu zwykłe i jeszcze takie co sie jak majtki zakłada . Musze wam powiedziec, ze są swietne te pieluchy. 56 szt. kosztuje 27 zyla i gra gitara.”

Fajne te pampuchy tyle ze moje dziecko nosi od 7-18 J bo wazy 9 kilo już J
A my uzywamy tych z lida co szczypawka ale tylko na noc na dzien ma hagissy te zwykle bo wychodza taniej a te z lidla SA bardziej chłonne a ja malemu zakladam i nie zmieniam dopiero rano.

Esti olis jest cudeńko J a krzesełko calkiem fajne J

Basia jaka laseczka z ciebie a twój synek J ach i och J

Sylka, twój synus to duuuuzy chłopak już i jaki uśmiech ma piekny J aty no no piekna mumuska nic dodac nic ujac :p

Jagna takie krzesełko ma mój brat i my dostaniemy po nim jak tylko Wiktor zacznie sam siedzieć L a corcia piekna jest J, tez się kiedys na oleju opalałam fajna sprawa tyle ze teraz nie mam kiedy …

A moje dziecko jadlo już chleb z wedlina i wędlinę zjadl a chleb wyplul J i zyje, wody takiej mu nie dam ale co ja mam na talerzu on tez probuje nie będę dziecku szkodowac, a nie nazre się tym tak żeby mu bebechy rozwalilo.

aOla nie zazdroszcze ci tych wszystkich lekarzy , niech mala szybko wraca do zdrowia.

Wiktor je mleko ja ma dzien ja ma kaprysy to zje 50 i koniec a nie jest na nic uczulony bo już miał badania robione . lekarz powiedział ze dzieci tak maja jak poznaja nowe smaki to wybrzydzaja tak to już jest od malego J

widzę że faktycznie forum zmienia się powoli w przechwalanki o dzieciach, co które potrafi (co nie jest złe ale też bez przesady w drugą strone), co które je itp... coraz częście sie kłócimy, wymądrzamy, a przecież mamy się wzajemnie wspierać i pomagać sobie... szczerze mówiąc mi też się odechciało nadrabiać wszystkie zaległości...

Dziubus tez tak mam wiesz … czasem …

Kasia Joanna moje dziecko ma 5 drzemek po 30 minut w ciagu dni.

Joasia no coz pieknie wyglądałaś J

Pumi fajnie ze Dominika wszystko będzie ok. J i ciesze się z waszego malego sukcesu oby tak dalej.

aga jesteś niesamowita:tak::tak::tak::-)
tak wszytko spmiętac
ja jak doczytam to już zapominam co komu miałam napisać

zaraz doczytam o co kaman z maisek:dry:

reklama
mam:-)

a jak jej dałam ziemniaczka pokraszonego moim mlekiem (co by nie był za suchy) to jadła aż jej się uszy trzęsły

kurcze że ja na to nie wpadłam:no::no::dry:
ale już mu idzie lepiej z zupkami przecieranymi przez sitko
męzulo się ze mna kłóci, ze trzeba kupi blender ale ja nie chce bo już widze, ze się do grudek przyzwyczaja:-D

Majopa Fifi cudny , przystojniak jak się patrzy:-D:-D
Mimi ma sliczne butli a jakie kreacje, co ta mama wyprawia hihihih
Nadusia w czapusi wygląda jak słodka pyza:-):tak::tak::tak:

ja tez małemu zakupiłam chyba z 5 par butków , po urodzeniu co dzien go w to wcisklałąm, a teraz sa takie upały, ze nie mam sumienia, ale tak się odzwyczaił, ze teraz jak mu założę to podkurcza te małe paluszki:-:)tak::-D:-D:-D:-D

teściowie mi kupili królika na obiadki dla Kacperka:tak:
ale męzulo po porcjował, bo nie lubię żywego mięska:no:
w sobotę dałam małemu zupkę z marchewki + pół żółtka+ porcja piersi z kury wiejskiej a nie sklepowego kurczaka

ale malskał, a mięsko drobno pokroiła a ten i tak wysunął, całe mięsko na brodę:-D:-D:-D:-D

a wczoraj ziemniaczek, marchewka z mojego ogródka i kalafiorek niestety kupiony:-(

Ja nie mam zamiaru usuwac zdjec Dawida, ani potepiac tej dziewczyny. Mnie jest jej szkoda i bedzie szkoda. Zadnej z nas nie zrobiła krzywdy i nie jednej z nas doradzała i wspierała jak było źle. Nagle ją zaczełyscie potepiac a niby czemu?? Bo jest nieszczesliwa, bo cos moze ja złego spotkało w zyciu. Ja nie bede jej wyzywac, zagladac na bloga, werbowac po necie co ona tam, bo to jest równie chore, jedynie mi przykro z jednego powodu, ze nie napisała czemu tak zrobiła ale tak szczerze. Nawet gdyby miała napisac bo tak chciałam bo mi sie nudziło, bo prowadziłam badani co kolwiek ale zeby napisała.

Ale porobiło się z tą masiek.A mnie zawsze było dziwne i jak któraś też zauważyłam to że tak szybko zaszła w ciążę.I jak pisała Jak chcecie zastrzyk antykonc. to uważajcie,mi źle zrobili i są efekty.Jak niby pielęgniarka mogłaby źle zrobić zastrzyk?Głupota!A i muszę Was też przestrzec,na nk też uważajcie!Najlepiej jak będziecie miały profil zamknięty.Ja miałam otwarty i w maju ktoś wdarł się na mój profil i wypisywał obelgi do moich znajomych z listy i na różnych tam forach.W końcu mnie usunął admin ale jak wyjaśniłam co się stało mogłam założyć nowe.Zmieniłam nazwę u.,hasło już 3 razy od tego czasu.

reklama
Ale porobiło się z tą masiek.A mnie zawsze było dziwne i jak któraś też zauważyłam to że tak szybko zaszła w ciążę.I jak pisała Jak chcecie zastrzyk antykonc. to uważajcie,mi źle zrobili i są efekty.Jak niby pielęgniarka mogłaby źle zrobić zastrzyk?Głupota!A i muszę Was też przestrzec,na nk też uważajcie!Najlepiej jak będziecie miały profil zamknięty.Ja miałam otwarty i w maju ktoś wdarł się na mój profil i wypisywał obelgi do moich znajomych z listy i na różnych tam forach.W końcu mnie usunął admin ale jak wyjaśniłam co się stało mogłam założyć nowe.Zmieniłam nazwę u.,hasło już 3 razy od tego czasu.

To musiał być ktoś kto zna hasło i twój nik bo innaczej to niemoże sie za ciebie podpisywać ani zmieniać twoje dane.

Do góry