reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No to extra Momi, kolejna muszelka w brzuszku:-)Ja mam nadzieje,ze moja Nadia sie potwierdzi za miesiac, wtedy moge zaczac kupowac rozowe, na razie zielono-pomaranczowo kupuje

reklama
Ola nie martw sie to tylko ulanska wyobraznia matek:no:plata figle...bedziesz miala upragniona zdrowa dziewuszke...albo cokolwiek fika w Twoim brzuszku:tak:

Momi gratuluję:-D
A co najbardziej Ci smakuje w ciaży?
Masz raczej ochote na słodkie czy konkretne. Podobno to nie ma reguły- tym bardziej latem różnie to bywa ale ciekawa jestem jak to wyglada naprawdę.

a zapomniałam,
Pumi pokoik naprawdę ładny , ale w przeliczeniu na PLN to troszkę drogi, nie wiem jak to się ma u was w stanach.
Anja ja tez myślałam o białych mebelkach albo w kolorze ciemnego drewna, żeby jakby co pasowały do stałych mebli.
A kolorki też na pewno nasycone, ale żadnych zimnych odcieni, bo nawet jak kupuję kosmetyki to muszą być w ciepłych odcieniach. a niebieskie to mam tylko wiaderka na śmieci bo innych nie było:-D:-D:-D:-)

Asia S - zdecydowanie na słodkie! Mała nie cierpi czosnku , kurek, przypraw i wielu innych rzeczy które mamusia zawsze uwielbiała:-) No i brzuch mam raczej spiczasty - ale to akurat nie wiem jak tłumaczą - na chłopca czy dziewczynkę? Wcześniej większość upierała się że będzie chłopiec, bo podobno ładnie wyglądam w ciąży - ale jak widać ten przesąd się nie sprawdza...

ja nie wierzę w tę teorie W ciąży z Piotrusiem przez pierwsze 4msc nie mogłam patrzeć ani wąchać czekolady Po 4msc jak się rzuciłam na słodkie:szok: to przytyłam w ciągu miesiąca 4kg Także było pół na pół

Ja mam juz ustalone 3d/4d ide do innego lekarza,wtedy bede juz wiedziala KTO na 100% wtedy zaczne zakupowe szalenstwo:-D
A jesli chodzi o slodkie to ja nigdy nie lubilam, czekoladke zjem ale tak to zapycham sie owocami, brzoskwinki na kilogramy no i lody, ale bez wariacji

Witam. MoMi Wielkie gratulacje dziewuszki! Ja nie moge sie doczekac mojego usg a mam we wtorwk a do tego czasu chyba zwariuje, ja tez bardzo chce miec coreczke no i mam takie przeczucie a one prawie zawsze sie sprawdzaja wiec mam nadzieje ze i tym razem sie sprawdzi;-)Asia wszystkiego najlepszego! Pumi pokoik przesliczny.Ja swoj bede malowac na cieply zolty a dodatki beda pomaranczowe ale nie takie zarowiaste tylko tez cieple:rofl2::tak:

aOLA straszne masz te sny:szok: Mi tez sie snia takie okropnosci ale staram sie wogole o nich nie myslec i nie interpretowac w zaden sposob bo chyba juz dawno bylabym u czubkow:baffled: Zobaczysz wszystko bedzie ok.:tak:

reklama
dziewczęta podczytuje trochę lutówki.
i jest tam dziewczyna która poszła na 3d ale lekarz powiedział, ze na 4d lepiej widać i nie ma sensu 3d robić. więc zrobił jej zwykłe usg i skasował ja na 100 PLN.
Ale jazda:-):-):-):-):-)
at tak w ogóle dziewczeta z Wawy dajcie jakieś namiary na usg 4d w stolicy, ile kosztuje i ile trzeba czekać?

Do góry