reklama
,, Może dopisać?"Czyli Ty chcesz to zrobić?Czy tyczyło się mnie a nie napisałaś litery ,,sz"?Właściwie też by można ale ja radziłabym żeby lepiej napisać listę w kolejności urodzin dzieci,tzn te z grudnia i lutego też.I byłoby bardziej czytelnie bo zawsze możnaby zajrzeć który maluch kończy który miesiąc.A małżeńskie to na suwaczkach są.
U nas też pada i ze spaceru nici.A do sklepu po chleb miałam iść.Wyszłam tylko odprowadzić moich do samochodu bo wyjechali na te chrzciny i niedługo lunęło że musieliśmy się wracać.Odłożyłam Mikiego na łóżko i sam usnoł.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Sylka jak on nie trawił wcześniej soku jabłkowego to nie dziwne,że mu jabłka nie podzeszly w dodatku z dziką róża i winogronem, które są kwaśne
a smecta jest na biegunkę a nie an wymioty.......
Esti wiem ze smekta jest na biegunkę, ale wolałam nie czekać , że zaraz wyleje się z niego druga strona, zresztą było podejrzenie, ze mógł rota podłapać na rehabilitacji. rożne dzieci się tam kręcą i nie zawsze zdrowe.
a smekta zawiera kultury pożytecznych bakterii, wiec na pewno mu nie zaszkodziło, a jak widać pomogło
dzisiaj na obiadek zjadł zupkę marchwiowa z ryżem z Hippa z kaszą manną a teraz spi i go obserwuje, bo może to być tez nietolerancja na gluten( oby nie)
soku jabłkowego nie lubi ale ostatnio jadł jabłuszko+ marcheweczką + winogrona i bardzo mu smakowało, normalnie zajadał się
o Orsalicie wiem, ale chyba nie było potrzeby
Ewcia a może ma taki okres i lubi bardziej przy mamusi pobyć, tak jak mój Kacperek czasami tylko u mamusi dobrze się czuje
sylka_k
mama styczniowa 2008
dobra zmykam piec keks królewski, bo chodzi juz za mną od tygodnia
:-)no witajcie my od rana wojujemy to jemy to sie bawimy to spacerujemypogode mamy piekna tylko troche wieje ale jest tak akurat! teraz Bubus spi a ja ogarnelam nasze krolestwo troszku no i jestem u Wasjak sie obudzi to znow zmykamy
ja Kubciowi daje Cebion multi -4 krople i vigantol (D3) 1 krople a pytalam piediatry to trzeba je dawac jak dzieci sa na cycu jak bede miec go tylko na butli to odstawiam mu Cebiom multi bo w takim modyfikowanym mleczku komplet witamiun juz jest a z nimi nie mozna przesadzac -czasem nadmiar gorszy jak niedobor
wogole ciesze sie bo przestal mi ulewacnie wiem czego to bylo wynikiem....grunt ze jest juz si
Sylka ale masakra dobrze ze juz oki!!
Esti slicznie Ci w takich wloskach;-)
Agne ale zaczyna Ci sie akrobatka ruszac no
aOla foteczki maluszkow piekne!!!a Piotrus to niezly przystojniak:-)
cos Albinki i Agi nie widac
ja Kubciowi daje Cebion multi -4 krople i vigantol (D3) 1 krople a pytalam piediatry to trzeba je dawac jak dzieci sa na cycu jak bede miec go tylko na butli to odstawiam mu Cebiom multi bo w takim modyfikowanym mleczku komplet witamiun juz jest a z nimi nie mozna przesadzac -czasem nadmiar gorszy jak niedobor
wogole ciesze sie bo przestal mi ulewacnie wiem czego to bylo wynikiem....grunt ze jest juz si
Sylka ale masakra dobrze ze juz oki!!
Esti slicznie Ci w takich wloskach;-)
Agne ale zaczyna Ci sie akrobatka ruszac no
aOla foteczki maluszkow piekne!!!a Piotrus to niezly przystojniak:-)
cos Albinki i Agi nie widac
oby nie sprawdziło się podejrzenie Agnieszki - chyba nie załamałaby sie aż tak i powiedziała nam co jest grane...
Basiu - radzę Ci ze szczerego serca, odnośnie śłubu, zacznijcie sobie już teraz powoli planować, nawet głupie pończochy samonośne kupić czy rajstopy jak wolisz - niby to tylko 20zł ale uwierz ze potem nagle się robi tyle wydatków że szok!! a bierzecie ślub cywilny czy razem z kościelnym??
Ewa-ja też tak już miałam, niestety u mojego dziecka ten okres trwał jakiś tydzień, chodziłam z zapałkami w oczach...
sylka - całe szczęście już jest lepiej!!
Basiu - radzę Ci ze szczerego serca, odnośnie śłubu, zacznijcie sobie już teraz powoli planować, nawet głupie pończochy samonośne kupić czy rajstopy jak wolisz - niby to tylko 20zł ale uwierz ze potem nagle się robi tyle wydatków że szok!! a bierzecie ślub cywilny czy razem z kościelnym??
Ewa-ja też tak już miałam, niestety u mojego dziecka ten okres trwał jakiś tydzień, chodziłam z zapałkami w oczach...
sylka - całe szczęście już jest lepiej!!
U nas się wypogodziło, ale bardzo wieje. Celinka nadrabia zaległosci w jeedzeniu i spaniu, chyba ochłodzenie jej odpowiada.
Sylka_k może jabłuszko mu zaszkodziło, jak nie lubi soczku to może i jabłka.
Ewa z Celinką mam to samo, tylko nosić i nosić, naszczęście nosidełko lubi, tylko że mi plecy wysiadają. Chyba posłucham Esterki, niech placze, ale jak w pracy jestem to moja mama i tak będzie ją nosić, no i co ja mam zrobić.
Monika ta lista to dobry pomysł:-)
Kama świetna ta sukienka;-)
Nutka my mamy system zmianowy jedną noc mąż karmi, a jedną ja i tak na zmianę.
Ania o takim krzesełku pisałam, tylko to jest tańsze niż w sklepie;-)
http://www.allegro.pl/item389025017_..._i_gratis.html
Sylka_k może jabłuszko mu zaszkodziło, jak nie lubi soczku to może i jabłka.
Ewa z Celinką mam to samo, tylko nosić i nosić, naszczęście nosidełko lubi, tylko że mi plecy wysiadają. Chyba posłucham Esterki, niech placze, ale jak w pracy jestem to moja mama i tak będzie ją nosić, no i co ja mam zrobić.
Monika ta lista to dobry pomysł:-)
Kama świetna ta sukienka;-)
Nutka my mamy system zmianowy jedną noc mąż karmi, a jedną ja i tak na zmianę.
Ania o takim krzesełku pisałam, tylko to jest tańsze niż w sklepie;-)
http://www.allegro.pl/item389025017_..._i_gratis.html
Ładne to krzesełko i cena przystępna ale ja nie umiem kupować na Allegro.Może w komisie dziecięcym u nas jakieś będzie tanie(jagna-kupiłam Mikiemu niedawno chuśtawkę właśnie w tym komisie za 80 zł a nowe identyczne są po 255zł)
reklama
Moja niunia już usneła wtpiła 180 kaszki.Dzisiaj byłam w komisie i kupiłam wózek spacerówke wcale nie zniszczona i dałam tylko 30 złoty jestem w szoku szkoda że to niedomnie kuzynka mnie prosiła żebym jej kupiła.No naco by mi byly potrzebne dwie spacerówki mam nową mała dostała na chrzciny.Monika lista dobry pomysł.Daje któraś mam dzidzi żelazo moja niunia ma niedokrwistosc.Jaką wasze dzieci robiły kupke i czy często.Amelcia ze3,4 razy dziennie i jakąś dziwną,ale lekarz powiedział że to normalne przy braniu FERUM-LEK.