Dziendobry my właśnie z kościoła wróciliśmy jestem zła bo obie dziewczyny były niegrzeczne,Starsza Wiktoria sie kreciła a mała Amelka płakała i krzyczała.Wstawiłam obiadek a tatuś sie dziewczynami zajmuje,mam jakiś zły dzień wszystko mnie denerwuje nawet mężowi sie oberwało nawet niewiem dlaczego.
reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
Witam w niedzielne popołudnie.My właśnie obiadek szykujemy,potem obejrzymy Kubicę i śmigamy na spacerek.Do wieczorka.
A
aOLA
Gość
Zrobiłam listę urodzinową dzieci.Wie któraś z którego jest Kamil katarzyny joanny?
ale jakoś ją przyozdobisz;-) bo tak trochę niezbyt wygląda

my juz po kosciele i spacerku jest bardzo przyjemnie mimo duchoty bo jest fajny wiaterek
jeden spacerek po kosciolku zaliczony teraz odpoczywamy po jedzonku -niech ten moj supermen sie wyszaleje ,zje i idziemy znow;-)a jutro do pracy.....

Poprawiłam,jakby coś jeszcze nie zgadzało się to dajcie znać.I to narazie taka wstępna wersja.Sama nie umiem lepiej zrobić.Jak wróci Bartek to może coś wymyślimy jak ją ulepszyć.Monika moj Kuba urodzizl sie 12 lutego a nie 13;-)![]()
21kasia21
mamcia N&N :)
monika kamilek kasi- joanny urodzil sie 28.01. tak jak nicolka. i popraw, prosze imie bo jest przez k a Ona ma przez c- Nicola.
reklama
e-stera
Fan(ka)
Witam:-)
U nas upal więc siedzimy w domku..byliśmy rano na spacerku a potem może do parku ok 17 pojedziemy na moje ulubione lody......mniam......
Tak Olisiek się bawi:-)
DSC02740.JPGDSC02741.JPG
U nas upal więc siedzimy w domku..byliśmy rano na spacerku a potem może do parku ok 17 pojedziemy na moje ulubione lody......mniam......

Tak Olisiek się bawi:-)
DSC02740.JPGDSC02741.JPG