reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Sylka współczuje ale nocka:szok: Na odwodnienie są specjalne preparaty dostępne bez recepty np Orsalit
Nutka teraz czekam na wyniki z badania moczu z posiewem Maja być w poniedziałek I wtedy od razu idę do lekarza Może nie powinnam czekać do poniedziałku ale bez tych badań i tak mi nic nie powiedzą

a to zdjęcia paszportowe moich szkrabów (oczywiście tamte są bardziej wykadrowane) U fotografa mówili że Ala może mieć buzie otwartą ale dla pewności pojadę pokazać w poniedziałek do paszportowego bo z mężem mogę mieć tylko jedno podejście

Załączniki

• IMG_2291 [640x480].JPG
    IMG_2291 [640x480].JPG
    25,5 KB · Wyświetleń: 21
  • IMG_2293 [640x480].JPG
    IMG_2293 [640x480].JPG
    28,7 KB · Wyświetleń: 23
Laski, help, bo dostanę zaraz szału..
NIe wiem co się dzieje z Kubkiem. Zrobił się niedobry jak diabełek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No nie mogę przy nim N I C zrobić jak nie spi.
Ciągle chce na ręce a jak go położę na łóżko albo do łóżeczka to się drze jakby go ktoś ze skóry obdzierał :wściekła/y:I tak już od kilku dni. Zębów nie ma. Ślini się tak samo jak od miesiąca bynajmniej. Temp nie ma. Gorąco mu nie jest bo jest chłodno dziś u nas.
Nawet nie mam kiedy poczytać co u Was. Teraz jedynie trochę bo śpi. Chwilę jak śpi to doskoczę na nk, na bb i muszę się za robotę w domu brać. No i jest jeszcze Julka, która się jeszcze pyta, czemu go trzymam na rękach a dla niej nie mam czasu. N I E !!! Ja chcę mieć ten czas ale jak..O już się drze , sie naspał.
Jak mnie zwiną na wariaty to będziecie wiedzieć dzięki komu.

Ewa no cóż pewnie poprostu jest rozpieściuchany Skąś to znam...:zawstydzona/y:
Estera na mam nadzieję
Sylka dokładnie Na wymioty daję się elektrolity jak np Orsalit

Laski, help, bo dostanę zaraz szału..
NIe wiem co się dzieje z Kubkiem. Zrobił się niedobry jak diabełek :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No nie mogę przy nim N I C zrobić jak nie spi.
Ciągle chce na ręce a jak go położę na łóżko albo do łóżeczka to się drze jakby go ktoś ze skóry obdzierał :wściekła/y:I tak już od kilku dni. Zębów nie ma. Ślini się tak samo jak od miesiąca bynajmniej.

Skąd ja to znam....:sorry:.miałam to samo jakiś czas temu.....wzięłam po prostu na przetrzymanie.........płakal trudno..........juz sie nauczył
Od płaczu nikt nie umarł........jak juz naprawdę wył to go bralam an chwile na reće......gadal cowalm iz powrotem do łozeczku.po 2 tygodniach sie nauczył

A moje dziecie od 1,5 godziny grzecznie śpi w wózeczku po spacerku.U nas w końcu przestało padać.......byłam na zakupach .....ale zmokłam jak wracałam..........musiałm wyjsć, bo byzm zobiadem nie wyrobila gdybym do teraz czekała. atak obiad gotowy.posprzątane, poprane..............mały śpi a ja kawke popijam:tak::-)

reklama
Do góry