reklama
pam200
Styczniowa mamusia Oskara
U nas też strasznie duszno.A od rana było tak fajnie chłodno.Mój mały znowu dziś fiksuje cały dzień.Chyba to jednak zęby bo jak mu posmarowałam dziąsła żelem to się trochę uspokoił.
wyobrazcie sobie ze tak nas zmeczyl i dotlenil ten ponad 2h spacerek ze padlismy z Bubusiem i spalismy ponad 2ha ja przed kompem padlamteraz Bubus juz spi...a wogole chyba zaczyna gardzic moim cycem:-(mimo ze ma smoczek 1 w butli TT specjalnie ....no ale nie wiem moze za malo mleczka juz mam dla niego
no nic ile dam rade to go bede karmic bo jak mi sie nazbiera przez te 5h mleczka to akurat a juz nie produkuje tyle jak wtedy co jadl co 2h.....
wyobrazcie sobie ze Tesciowa przyniosla mi troszke piwka w butli jak ja smiem na nia narzekac i to jeszcze fakt ze kocham pic z butli
a to fotki mojego supermena
no nic ile dam rade to go bede karmic bo jak mi sie nazbiera przez te 5h mleczka to akurat a juz nie produkuje tyle jak wtedy co jadl co 2h.....
wyobrazcie sobie ze Tesciowa przyniosla mi troszke piwka w butli jak ja smiem na nia narzekac i to jeszcze fakt ze kocham pic z butli
a to fotki mojego supermena
Załączniki
A
aOLA
Gość
Esti to kamień z serca;-)
Nutka ja dawałam synkowi ale nie pamiętam jakie robił kupki Teraz Aluni też mam dawać ale najpierw mam wyleczyć jej bakterie
Nutka ja dawałam synkowi ale nie pamiętam jakie robił kupki Teraz Aluni też mam dawać ale najpierw mam wyleczyć jej bakterie
B-Asia i pandorax-wysłałam Wam zaproszenie na mój nowy profil na nk,odbierzecie?A tak wogóle to z Mikim zastaliśmy sami :-(od wczoraj popołudniu.Na wieczór byliśmy jeszcze w sklepie,udało nam się przed kolejnym deszczem ale tylko pokropiło.Po kąpieli Miki znów mało wypił-połowę,czyli 90ml kaszki.W nocy lub nad ranem pies narobił na dywanik u mamy w pokoju.Rano byłam z nim a Mikiego musiałam zostawic samego ale ładnie się bawił w łóżeczku i nawet nie zauważył że wyszłam z domu.
A
aOLA
Gość
Monika z domu czy z pokoju wyszłaś?
a tak w ogóle to dzień dobry
a tak w ogóle to dzień dobry
reklama
A
aOLA
Gość
Sylka zapomniałam jeszcze dopisać że na takie żołądkowe sprawy dobrze jest dawać probiotyki typu lakcid lakcidofil