e-stera
Fan(ka)
U nas tak lej jakby jakieś oberwanie chmury było..................zwariuje dzisiaj w domu ...mąż w pracy.....dobrze an 17 idziemy do znajomych!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MOże tu dopisać ?u nas nie pada,jest ciepło ale duży wiatr.Napiszcie czy chcecie żebym zrobiła listę urodzinkową naszych maluchów.Jak nie to nie będę nic robić bez waszej zgody.
KRZESEŁKO GALILEO CONECO, PROMOCJA+ GRATISY W-wa (389221636) - Aukcje internetowe Allegro
pandi - to dla Ciebie!! moja przyjaciółka i kuzynka wypróbowały, jedna używa do tej pory i świetnie się sprawdza!!
[/quote]
Pandi ja zakupiłam to krzesełko Kacperkowi i jest rewelacyjne
zresztą Helenka zakupiła również ten model Karolkowi
bardzo stabilne i solidne mój Kacpero waży 8500 i nie widzę, żeby się chwiało, i wkładam go jeszcze na wkładkę redukcyjna dla niemowlaków na najnizsze położenie i jest git
mały zjada deserki i obiadki
ma alu konstrukcje zajmuje mało miejsca po złożeniu i w ogóle jet fajne, an dodatek siedzisko rozkłada się bardziej stabilnie niz baby designe( wiem bo zamówiłam tej firmy i odesłałam, bo niedośc , że było pęknięte siedzisko to jeszcze fatalne tandetne wykonanie)
no i płozy do bujania Kacpero az pieje z radości![]()