reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
pam, to zależy w jak wysokie chcesz chodzić, ale Karkonosze są niezłe, bo szlaki sa szerokie i dostępne również z wózkami - z tego co pamietam. My też myślimy o wypadzie w góry we wrześniu - Tobi będzie miał właśnie jakieś 7-8 miesięcy. i tylko zastanawiam się w jakie góry, może też Karkonosze albo Beskidy...

ale się dziś udzielam, no, no...:cool2:

No my chcieliśmy w sierpniu jechać to mały będzie miał już 7 miesięcy.Nie zamierzam się wspinać na Śnieżkę tylko trochę pospacerować po moich ukochanych górach.Zastanawiam się tylko czy różnica wysokości nie wpływa jakoś na dzieciaczki.Ale pod koniec lipca mamy szczepienie więc zapytam jeszcze pediatry.

pam, jeśli maluch jest zdrowy to spoko, tylko wiadomo, ze lepiej jechać na dłużej, tak żeby się zdążył zaklimatyzować, bo to jednak różnica ciśnienia, ja tez zapytam w poniedziałek pediatry

NOWE KRZESEŁKO DO KARMIENIA + Wkładka redukcyjna (388704463) - Aukcje internetowe Allegro

http://www.allegro.pl/item388511211_krzeselka_baby_ono_kwiatek_ekstra_promocja_.html

ten mi sie podoba i ogladalam w sklepie, super, a bujaczki iinne pierdolki to bedzie mozna sobie w kat wsadzic jak dzieci zaczna pelzac i chodzic, juz esti probuje ujazmic swojego...hehehe

a tu cosik tanszego i drewnianego:)
http://www.allegro.pl/item389025017_duuuzzeee_krzeselka_do_karmienia_i_gratis.html

a w gory nie ma problemu, przeciez na mount everest nie bedziecie wchodzic:cool:

Ostatnia edycja:
Dziewczyny-chcecie, to utworze wątek Mamuś styczniowych w których będzie nick imię dziecka i data urodzenia. Moge zrobić jutro bo całe 2 dni bede sama

Anja, fajne, tylko zauważyłam, że prawie nigdzie nie piszą do ilu kg może mieć dziecko, ciekawe ile Tobi jako 3latek będzie ważył?:cool2: w każdym razie szukam takiego solidnego, zastanawiam czy kupić na allegro czy w hurtowni - może ciut drożej ale za to obmacam i zobaczę czy jest stabilne:confused:

reklama
wlasnie mam beke z Gorniakowej, wyglada jak by ja cos pier...i ten makijaz, same stare ryby na scenie polskiej i same piesni spiewane od 20lat, to nie ja bylam ewa, ile tgo mozna sluchac .....bllleeeeeeee, nuda juz wole od tego MYDELKO FA, BYLOBY FAJNIE TRALALALALALA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
ja tam wole Bielyje Rozy...

niezle trendy...same starocia, czy oni sa wszyscy nacpani w tym sopcie zy sobie jaja robia??????

Ostatnia edycja:
Do góry