reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Joa ja ubierm malego na noc albo w samego bodziaczka z krotkim rekawem albo w takiego opalacza- krotki rekaw i krotkie spodenki. Nie zakladam mu skarpet bo i tak w nocy je rozkopie, przykrywam go tylko poszewka

reklama
joooa tutaj jak jest goraco, coc nie czesto sie to zdarza, ale ostatnio bylo z 4 dni :) to nicola tez marudna jest, a w nocy to zwlaszcza. ja jej ubieram body z krotkim rekawkiem i tak spi a jak jeszzcze sie kreci to spi w samej koszulce, a ostatnio spala w samym pampersie przykryta kocykiem i wtedy jest oki:tak:

Witam popołudniowo_Oskar też śpi w body z krótkim rękawem ale ma skarpetki bo on ma zawsze zimne stopy(to po mamusi hihi).A jeśli chodzi o jedzenie to też wypija mniej mleka niż zwykle ale staram sie go dopajać wodą i herbatką.

Miki też w bodziaku śpi,przykrywam go kocykiem.Też dużo pije na to ciepło(małą butlę na raz ma czasem).A na obiadki je zawsze pełen słoiczek,tylko zawsze się tak umarze że coś.:no:

A to Miki wczoraj jak go posadziłam i wyciągał zabawki z leżaczka

Załączniki

• Obraz 0336.jpg
    Obraz 0336.jpg
    48,8 KB · Wyświetleń: 17
  • Obraz 0337.jpg
    Obraz 0337.jpg
    45,2 KB · Wyświetleń: 19
Dziewczyny moja je i spi niema znaczenia czy zimno czy ciepło pić pije ale niechce tak ze 200 na cały dzien to dobrze czy nie.A mam pytanko jak mam zamknąć wątek który napisałam bo nie umiem.

reklama
Do góry