reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

natka, współczuję, człowiek zawsze chce wierzyć że ludzie sa uczciwi...:-(
esti, o Ty naiwna duszyczko, Oliś który usiedzi w czymś tak niskim! też pomysły;-):-D:-D:-D

reklama
Kupiliśmy mu na wyjazd, bo jedziemy an tydzień na mazury nad jeziorko............naleję mu troszkę wody i będzie sie chlapał...........muszę tylko kupić jeszcze pieluchy wodne:-D:-D
Może jak będzie miał wodę to sie zainteresuje i bedzie siedział grzecznie...................marzenie hihihihih

Masiek
my też nie wiemy co u Pumi:no::no::confused::confused:

Nastka współczuje niestety tam tez kradną Nam już dwa razy radio z samochodu ukradli
Pumi coś się nie odzywa Może ktoś ma do niej telefon?

u nas dziś debiut jedzeniowy-parę łyżeczek marchewki:-)
moje szkrabiki
i Alunia broniąca cycusia

Załączniki

• DSC09577 [640x480].JPG
    DSC09577 [640x480].JPG
    24,2 KB · Wyświetleń: 24
  • DSC09539 [640x480].JPG
    DSC09539 [640x480].JPG
    28 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC09550 [640x480].JPG
    DSC09550 [640x480].JPG
    39,6 KB · Wyświetleń: 18
  • DSC09579 [640x480].JPG
    DSC09579 [640x480].JPG
    20,6 KB · Wyświetleń: 24
Masiek chciałam ci powiedziec, ze masz po porstu za....go avatora. Pokaz zdjecia Leonka, najnowsze i powiedz co tam u niego? Co juz potrafi i czy daje ci sie we znaki.
Sama jestem ciekawa co u Pumi i z tego co pamietam, to Sylka ma do niej fona. Dzisiaj M zwazył Dawcia i wazy juz 7850 a ost jak go wazylismy na naszej dzidziusiowej wadze to wazyl mnie niz u lekarza. Czyli bylismy 1 lipca, i wazył u lekarza 7620 a w domu 2h poźniej 7550, wiec ciekawe czy az tak szybko mi teraz tyje. Je bez opamietania i je Enfamil mleczko nie nutra.

Aola ale piotrus i alunia podobni do siebie:tak:
esti olis moze sie zainteresuje siedzeniem w baseniku jak bedzie tam woda, bez to sie nudzi pewnie podróżnik, i wychodzi;-)
natka szkoda, bo teraz znow kaske trzeba bedzie wydawac na wozek:-(
a jeju wiecie jak nicolka lubi gryzc skorki chleba:szok: a tak sie tym chlebem paćka przy tym, bo od razu do chleba raczki i nozki je hihi;-):-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, boże taka pogoda jest nie do wytrzymania, mam ból głowy wielkości słonia i mały mi marudzi, dopiero teraz wziełam ketonal a małego rozebrałam na nagusa i sie bawi zadowolony! jak wasze dzieciaki w taka pogode reaguja???

a u nas w pokoju dziecieccym 30 stopni ,mozna sie ususic, mały wierci sie w nocy, nie chce spac chyba dzisiaj mu krutki rekawek na noc założe, a Wy jak ubieraci dzieciaczki na noc???

reklama
Natka- współczuję- tym bardziej,że trzeba bedzie kupic nowy wozek:-(
Esti- Olis rzeczywiscie ma"papuśną" nóżke- co jak co ale baleronik to już sie kształtuje:-D;-)
My podobnie jak wiekszosc ludzi dzis jednym słowem "zdychamy". Chodzimy co jakis czas w cien na ogrod do mojej mamy bo w domu tez duszno. Borysio teraz zasnal- przy soczku:-D:-D
Laski- ja nie wiem co sie dziejej z moim dzieckiem, ogolnie jest grzeczny, nie placze(tylko wtedy placze czy jest glodny lub zmeczony). Do wszystkich sie usmiecha, chetnie idzie na rece- nawet do obcych a do moich tesciow za choinke nie chce- drze sie w nieboglosy i to zalewa sie krokodylimi łzami...kurde zamiast byc usmiechnietym u nich to on nawet minuty bez ryku nie usiedzi...nie wiem zupełnie o co chodzi...pewnie pier...ola na prawo i lewo jaki ten ich wnuk mlodszy jest skrzekot

Do góry