reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

natka, współczuję, człowiek zawsze chce wierzyć że ludzie sa uczciwi...:-(
esti, o Ty naiwna duszyczko, Oliś który usiedzi w czymś tak niskim! też pomysły;-):-D:-D:-D

reklama
Kupiliśmy mu na wyjazd, bo jedziemy an tydzień na mazury nad jeziorko............naleję mu troszkę wody i będzie sie chlapał...........muszę tylko kupić jeszcze pieluchy wodne:-D:-D
Może jak będzie miał wodę to sie zainteresuje i bedzie siedział grzecznie...................marzenie hihihihih

Masiek
my też nie wiemy co u Pumi:no::no::confused::confused:

Nastka współczuje niestety tam tez kradną Nam już dwa razy radio z samochodu ukradli
Pumi coś się nie odzywa Może ktoś ma do niej telefon?

u nas dziś debiut jedzeniowy-parę łyżeczek marchewki:-)
moje szkrabiki
i Alunia broniąca cycusia

Załączniki

• DSC09577 [640x480].JPG
    DSC09577 [640x480].JPG
    24,2 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC09539 [640x480].JPG
    DSC09539 [640x480].JPG
    28 KB · Wyświetleń: 17
  • DSC09550 [640x480].JPG
    DSC09550 [640x480].JPG
    39,6 KB · Wyświetleń: 14
  • DSC09579 [640x480].JPG
    DSC09579 [640x480].JPG
    20,6 KB · Wyświetleń: 20
Masiek chciałam ci powiedziec, ze masz po porstu za....go avatora. Pokaz zdjecia Leonka, najnowsze i powiedz co tam u niego? Co juz potrafi i czy daje ci sie we znaki.
Sama jestem ciekawa co u Pumi i z tego co pamietam, to Sylka ma do niej fona. Dzisiaj M zwazył Dawcia i wazy juz 7850 a ost jak go wazylismy na naszej dzidziusiowej wadze to wazyl mnie niz u lekarza. Czyli bylismy 1 lipca, i wazył u lekarza 7620 a w domu 2h poźniej 7550, wiec ciekawe czy az tak szybko mi teraz tyje. Je bez opamietania i je Enfamil mleczko nie nutra.

Aola ale piotrus i alunia podobni do siebie:tak:
esti olis moze sie zainteresuje siedzeniem w baseniku jak bedzie tam woda, bez to sie nudzi pewnie podróżnik, i wychodzi;-)
natka szkoda, bo teraz znow kaske trzeba bedzie wydawac na wozek:-(
a jeju wiecie jak nicolka lubi gryzc skorki chleba:szok: a tak sie tym chlebem paćka przy tym, bo od razu do chleba raczki i nozki je hihi;-):-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, boże taka pogoda jest nie do wytrzymania, mam ból głowy wielkości słonia i mały mi marudzi, dopiero teraz wziełam ketonal a małego rozebrałam na nagusa i sie bawi zadowolony! jak wasze dzieciaki w taka pogode reaguja???

a u nas w pokoju dziecieccym 30 stopni ,mozna sie ususic, mały wierci sie w nocy, nie chce spac chyba dzisiaj mu krutki rekawek na noc założe, a Wy jak ubieraci dzieciaczki na noc???

reklama
Natka- współczuję- tym bardziej,że trzeba bedzie kupic nowy wozek:-(
Esti- Olis rzeczywiscie ma"papuśną" nóżke- co jak co ale baleronik to już sie kształtuje:-D;-)
My podobnie jak wiekszosc ludzi dzis jednym słowem "zdychamy". Chodzimy co jakis czas w cien na ogrod do mojej mamy bo w domu tez duszno. Borysio teraz zasnal- przy soczku:-D:-D
Laski- ja nie wiem co sie dziejej z moim dzieckiem, ogolnie jest grzeczny, nie placze(tylko wtedy placze czy jest glodny lub zmeczony). Do wszystkich sie usmiecha, chetnie idzie na rece- nawet do obcych a do moich tesciow za choinke nie chce- drze sie w nieboglosy i to zalewa sie krokodylimi łzami...kurde zamiast byc usmiechnietym u nich to on nawet minuty bez ryku nie usiedzi...nie wiem zupełnie o co chodzi...pewnie pier...ola na prawo i lewo jaki ten ich wnuk mlodszy jest skrzekot

Do góry