reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
No dziewczynki spią ale cisza jaki spokój,ide poleżec jestem zmęczona chyba tym upałem głowa mnie boli.\A jutro mąż ma wolne i jedziemy nad wode ale fajnie Wiktoria niemoże się doczekać,mam nadzieje że będzie ciepło pa.U MNIE TEŻ JEST TO CO TY PISZESZ TYLKO NIEMA ZAMKNIJ WĄTEK.

Wiem dziwne troche ale nie mam tego ,dobra niech będzie ten wątek niebede go kasowac.Jeny ile ta moja córka wieczorem wcina o 18 wypiła 150 mleka po kąpieli to o 19 też tyle a teraz budzi sie bo głodna dałam jej pic to płacz i wypiła 150 kaszki teraz to pośpi do 2,3 w nocy.A inne mamy to gdzie?

Alutka spi w body z krótkim rękawkiem i cienkich pół spiochach ale już bez przykrycia Kocyk i tak zrzuci a ja mam okno szeroko otwarte

reklama
Zaraz mnie kurwica wezmie , Natalia od 2 godzin probuje zasnac i nie moze, ciagle tylko jeczy a ja nie mam sily juz tego sluchac.
Dziuba co sie stalo?

Do góry