reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
My na nogach już ,ale sie wyspałam i odnowaa dzionek i robota.Dziuba nieraz ma sie wszystkiego dosyc ale pózniej jest lepiej głowa do góry.Przed ślubem zawsze jest wiele przygotowań.

Witajcie!Z Mikim wczoraj stało się coś dziwnego:confused:Wypił tylko 20 ml kaszki po kąpaniu,marudził,kręcił się mi na rękach.W końcu odłożyłam go do łóżeczka a po pół godz.jak zajrzałam to spał.I spał tak 4,5 godz.Widocznie nie był głodny,ale dziwne to bo zawsze coś pił.No i dobra wiadomość-kiełkuje mu kolejny ząbek(widać białą plamkę),dokładnie nad tym który już jest.Teraz 1 górna,jest 1 dolna.Jak przebierałam go z nocki niedawno to zrobił wielką fontannę,a nic nie zapowiadało tego.:wściekła/y:A teraz koc i 2 prześcieradła do prania.:wściekła/y:

mili - my właśnie takie akcje z zasypianiem mamy codziennie i też mnie kurwica prawie za każdym razem bierze!! ale jednocześnie jak widzę jak ona płacze aż się lezkami zalewa to też chce mi się płakać że się tak bidulka męczy...

Hej...........u nas od połowy nocy leje........więc jestesmy uziemieni w domu:eek::eek:
Monika idź z nim do lekarza
Oliwier bije rekordy w spaniu......dzisiaj od 21 do 9 rano.....z tym że o 4 rano wciagnął 140 ml kaszki

U nas też pogoda paskudna się zrobiła... Dusia zostanie z moją mamą i idziemy z siostrą Ady na Kung Fu Panda ;-D
Duśka pokochała nosidełko, taka radość, że szok :-)
Wczoraj u nas też była jazda z zaśnięciem u małej, to chyba ta zmiana pogody...

Tobi wczoraj też nie chciał spać w dzień, wstał o 7.00, dospał jeszcze godzinę między 8 a 9tą, potem miał godzinę drzemki od 12.30 do 13.30 i od tamtej pory tylko półgodzinna drzemka aż do 22.00:szok: Nie byl nawet bardzo marudny, tylko jak chcieliśmy go położyć to płakał z zamkniętymi oczami ale nie zasypiał. W nocy też spał niespokojnie. Może to upał:confused:

reklama
Do góry