reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Mili, Bliźniaczka Dawcia, jak zawsze cudna i widze, ze zaczyna ci łobuzowac. Moj całe szczescie jak spacerujemy, to jest grzeczny i nie wywija akrobacji inaczej jest w domu.
Esti w pracy, pracy ale padł SAP i narazie g.... moge zrobic. ;-)
Dawcio, pewnie z babcią juz na spacerze. Zawsze z rana ida na 3h a potem jak ja przychodze o 18 to tez idziemy na 2h, wiec w sumie 5h dziennie spacru ma junior.

Ale goraco siedzimy w domku chyba dopieo po 15 wyjdziemy Starsza córka niemoże w domu wysiedzieć napąpowałam basen i będzie sie kąpać.A Amelka sobie popatrzy(dziewczyny można małej umoczyc choć stopki troszke)Jeny jak mam dobrze z Wiktoriom cały czas zabawia mało to naprawde pomaga cokolwiek moge w domu zrobić.

hej dziewczynki witamy sie z rana :)
nicolka dopiero przed chwilka zasnela, mamusia doczytala bb i ide jesc sniadanko, bo juz glodna jestem :tak:
esti sliczne zdjecie w podpisie :tak:
mili natalka ma takiego kwiatka podobnego jak nicolka :-)
co do nocniczka to i owszem bedziemy sie starac nicolke uczyc ale zdaje mi sie, ze na razie ona nie do konca wie kiedy np robi siusiu, bo kupke to widac bo steka i sie cieszy;-):-):confused:
a nocy nicolka jak nie przesypiala jak byla malutka tak do tej pory nie przesypia do teraz:no: zasypia ok 22-23 pozniej budzi sie jeszcze ze 3 razy na karmienie. jak zasnie zaraz po karmieniu to jest dobrze, gorzej jak juz jej sie odechciewa:tak:w swoim lozeczku nie chce spac, chyba, ze juz spi i ja przeloze:tak: spi z nami dlatego,bo wtedy spi jakos dluzej, bo jak sie przebudza to sie przytula do mnie albo do lukasza i spi dalej. nigdy jeszcze nie zasnela sama, tak bez kolysania w bujaczku, lub wozenia z przeszkodami:)-))w wozku, lub kolysania na rekach u mnie, choc probowalismy juz wszystkiego chyba....:confused: nie zasnie i koniec, nawet jak jest bardzo, bardzo zmeczona:no: wtedy woli plakac niz spac,choc oczki jej sie kleja:eek::sorry:i takie to buty.....:-p
o i juz sie obudzila z drzemki i gada:sorry2::-)
ide robic sniadanie :)

ukradli nam spacerówkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mówią że polacy to złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ryczę jak głupia!!!!!!!!!
zawzse zostawiałam na dole w piwnicy i nic do tej pory sie nie stało!!

Natka co ty kurcze jaki pech,a ja też swoją zostawiam na klatce.Ale ja mam sąsiada policjanta i wszyscy go znają,ale zaczne chyba chowac do piwnicy.

mamusie co się dzieje z Pumi, że w ogóle się nie odzywa??? jak coś to uprzedzała, że jej nie będzie, albo chociaż wpadała się przywitać. Martwię się o nią.

reklama
A to Oli w baseniku na sucho:-D:-D:-D:-D.......skubany wyłazi mi z tego!:szok::szok:A myślałam że go w tym utrzymam
jaki śliczny się zrobił:-):tak: taka buska kochana i to spojrzenie. cudo. i jak siedzi:szok::-D a że będzie ci wychodził z tego to chyba oczywiste, że jak Oliś nie śpi to idzie podziwiać świat;-):-)

Do góry