reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No i dupa...poszłam myć głowę i miałam z małym na spacerek z rana, dopóki upału nie ma........a on śpi!Pójdziemy jak wstanie.....................on i tak śpi tylko 30minut.Ale sam zasnął w dzień co mu sie nie zdarza....................fajnie

reklama
jakim moderatorem? mi chyba też coś zniknęło bo nie jestem w temacie...
ja dziś też nie narzekam, mała wieczorem pomarudziła ale zasnęła po ok.godzinie lulania, o 1.30 papu, o 6.30 papu, wziełam ja do siebie i poleżałyśmy chwilkę, ja wstałam po 7 a mała zasnęła i dalej śpi!
a wieczór z przyjaciółkami... poszłyśmy na chwilke na spacer nad morze i obgadałyśmy wszystkich przechodzących ludzi :sorry:

czesc, zapomniałam co miałam wam po kolei napisac:sorry:
dzisiaj Zosia dała nam wycisk w nocy, obudzila sie 4 razy:szok: a przeciez normalnie spi cała noc, gorączki nie ma i ząbka też:wściekła/y:
dziuba butki super-ja z moja nogą 40 to niewiem jakie bym kupiła...

dziuba-Ewa coś pisała bo pytałam co tak długo nie robi listy mamuś styczniowych i chyba wkurzyła się bo pisała coś o braku czasu a ja przecież nie wiedziałam że ona zajęta i napisała mi czy bym chciała zostać moderatorem bo napisałam że sama zrobiłam listę na kartce.Chyba zrobię suwaczek z tych co Ty(fajne są i strasznie ich dużo do wyboru),tylko czy jest kiedy wstawia się zdjęcie? bo bym chciała,tak jak Ty masz

Witam
Natalia dzisiaj tez ladnie spala w nocy i teraz tez spi juz od pol godziny:szok: bo zawsze pierwsze spanie ma po 10 wiec moge sobie spokojnie troche posiedziec i wypic kawusie
A co do nocnika to ja bede malo uczyc kolo 9-10 miesiaca jak juz bedzie bardziej kumata , pamietacie jak babka chciala jej kupic nocnik jak miala dwa miesiace:-D:-D:-D:-D:-D dobre to bylo, bylaby chyba najmlodszym dzieckiem na swiecie siadajacym na nocniku:-D

hej mamusie,
moje ślicznosci dzisiaj ok 22 w jaki krzyk wpadł nagle. jakbysmy go ze kory obdzierali ale cale szczescie 30 sek i cisza. mama przytuliła, dała całusa, przyniosła picie i zasnał. moze mu sie szczepienie przypomniało, czasem podobno dzieci potrafia sobie przypomniec przykra sytuacje nawet sprzed tygodnia i nagle płakac.
cos dziwnego sie ze mna dzieje, mam niby @ a nic nie leci, tylko czasem jak zrobie siusiu i sie podcieram to jest krewka...........:dry::cool:

reklama

Załączniki

• SANY0186.JPG
    SANY0186.JPG
    64 KB · Wyświetleń: 22
  • SANY0187.JPG
    SANY0187.JPG
    63,5 KB · Wyświetleń: 24
  • SANY0192.JPG
    SANY0192.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 21
  • SANY0193.JPG