reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

No i dupa...poszłam myć głowę i miałam z małym na spacerek z rana, dopóki upału nie ma........a on śpi!Pójdziemy jak wstanie.....................on i tak śpi tylko 30minut.Ale sam zasnął w dzień co mu sie nie zdarza....................fajnie

reklama
jakim moderatorem? mi chyba też coś zniknęło bo nie jestem w temacie...
ja dziś też nie narzekam, mała wieczorem pomarudziła ale zasnęła po ok.godzinie lulania, o 1.30 papu, o 6.30 papu, wziełam ja do siebie i poleżałyśmy chwilkę, ja wstałam po 7 a mała zasnęła i dalej śpi!
a wieczór z przyjaciółkami... poszłyśmy na chwilke na spacer nad morze i obgadałyśmy wszystkich przechodzących ludzi :sorry:

czesc, zapomniałam co miałam wam po kolei napisac:sorry:
dzisiaj Zosia dała nam wycisk w nocy, obudzila sie 4 razy:szok: a przeciez normalnie spi cała noc, gorączki nie ma i ząbka też:wściekła/y:
dziuba butki super-ja z moja nogą 40 to niewiem jakie bym kupiła...

dziuba-Ewa coś pisała bo pytałam co tak długo nie robi listy mamuś styczniowych i chyba wkurzyła się bo pisała coś o braku czasu a ja przecież nie wiedziałam że ona zajęta i napisała mi czy bym chciała zostać moderatorem bo napisałam że sama zrobiłam listę na kartce.Chyba zrobię suwaczek z tych co Ty(fajne są i strasznie ich dużo do wyboru),tylko czy jest kiedy wstawia się zdjęcie? bo bym chciała,tak jak Ty masz

Witam
Natalia dzisiaj tez ladnie spala w nocy i teraz tez spi juz od pol godziny:szok: bo zawsze pierwsze spanie ma po 10 wiec moge sobie spokojnie troche posiedziec i wypic kawusie
A co do nocnika to ja bede malo uczyc kolo 9-10 miesiaca jak juz bedzie bardziej kumata , pamietacie jak babka chciala jej kupic nocnik jak miala dwa miesiace:-D:-D:-D:-D:-D dobre to bylo, bylaby chyba najmlodszym dzieckiem na swiecie siadajacym na nocniku:-D

hej mamusie,
moje ślicznosci dzisiaj ok 22 w jaki krzyk wpadł nagle. jakbysmy go ze kory obdzierali ale cale szczescie 30 sek i cisza. mama przytuliła, dała całusa, przyniosła picie i zasnał. moze mu sie szczepienie przypomniało, czasem podobno dzieci potrafia sobie przypomniec przykra sytuacje nawet sprzed tygodnia i nagle płakac.
cos dziwnego sie ze mna dzieje, mam niby @ a nic nie leci, tylko czasem jak zrobie siusiu i sie podcieram to jest krewka...........:dry::cool:

reklama

Załączniki

• SANY0186.JPG
    SANY0186.JPG
    64 KB · Wyświetleń: 18
  • SANY0187.JPG
    SANY0187.JPG
    63,5 KB · Wyświetleń: 16
  • SANY0192.JPG
    SANY0192.JPG
    65,5 KB · Wyświetleń: 17
  • SANY0193.JPG