reklama
G
goscinnie
Gość
Mili, Bliźniaczka Dawcia, jak zawsze cudna i widze, ze zaczyna ci łobuzowac. Moj całe szczescie jak spacerujemy, to jest grzeczny i nie wywija akrobacji inaczej jest w domu.
Esti w pracy, pracy ale padł SAP i narazie g.... moge zrobic. ;-)
Dawcio, pewnie z babcią juz na spacerze. Zawsze z rana ida na 3h a potem jak ja przychodze o 18 to tez idziemy na 2h, wiec w sumie 5h dziennie spacru ma junior.
Esti w pracy, pracy ale padł SAP i narazie g.... moge zrobic. ;-)
Dawcio, pewnie z babcią juz na spacerze. Zawsze z rana ida na 3h a potem jak ja przychodze o 18 to tez idziemy na 2h, wiec w sumie 5h dziennie spacru ma junior.
Ale goraco siedzimy w domku chyba dopieo po 15 wyjdziemy Starsza córka niemoże w domu wysiedzieć napąpowałam basen i będzie sie kąpać.A Amelka sobie popatrzy(dziewczyny można małej umoczyc choć stopki troszke)Jeny jak mam dobrze z Wiktoriom cały czas zabawia mało to naprawde pomaga cokolwiek moge w domu zrobić.
21kasia21
mamcia N&N :)
hej dziewczynki witamy sie z rana
nicolka dopiero przed chwilka zasnela, mamusia doczytala bb i ide jesc sniadanko, bo juz glodna jestem
esti sliczne zdjecie w podpisie
mili natalka ma takiego kwiatka podobnego jak nicolka :-)
co do nocniczka to i owszem bedziemy sie starac nicolke uczyc ale zdaje mi sie, ze na razie ona nie do konca wie kiedy np robi siusiu, bo kupke to widac bo steka i sie cieszy;-):-)
a nocy nicolka jak nie przesypiala jak byla malutka tak do tej pory nie przesypia do teraz zasypia ok 22-23 pozniej budzi sie jeszcze ze 3 razy na karmienie. jak zasnie zaraz po karmieniu to jest dobrze, gorzej jak juz jej sie odechciewaw swoim lozeczku nie chce spac, chyba, ze juz spi i ja przeloze spi z nami dlatego,bo wtedy spi jakos dluzej, bo jak sie przebudza to sie przytula do mnie albo do lukasza i spi dalej. nigdy jeszcze nie zasnela sama, tak bez kolysania w bujaczku, lub wozenia z przeszkodami-))w wozku, lub kolysania na rekach u mnie, choc probowalismy juz wszystkiego chyba.... nie zasnie i koniec, nawet jak jest bardzo, bardzo zmeczona wtedy woli plakac niz spac,choc oczki jej sie klejai takie to buty.....
o i juz sie obudzila z drzemki i gada:-)
ide robic sniadanie
nicolka dopiero przed chwilka zasnela, mamusia doczytala bb i ide jesc sniadanko, bo juz glodna jestem
esti sliczne zdjecie w podpisie
mili natalka ma takiego kwiatka podobnego jak nicolka :-)
co do nocniczka to i owszem bedziemy sie starac nicolke uczyc ale zdaje mi sie, ze na razie ona nie do konca wie kiedy np robi siusiu, bo kupke to widac bo steka i sie cieszy;-):-)
a nocy nicolka jak nie przesypiala jak byla malutka tak do tej pory nie przesypia do teraz zasypia ok 22-23 pozniej budzi sie jeszcze ze 3 razy na karmienie. jak zasnie zaraz po karmieniu to jest dobrze, gorzej jak juz jej sie odechciewaw swoim lozeczku nie chce spac, chyba, ze juz spi i ja przeloze spi z nami dlatego,bo wtedy spi jakos dluzej, bo jak sie przebudza to sie przytula do mnie albo do lukasza i spi dalej. nigdy jeszcze nie zasnela sama, tak bez kolysania w bujaczku, lub wozenia z przeszkodami-))w wozku, lub kolysania na rekach u mnie, choc probowalismy juz wszystkiego chyba.... nie zasnie i koniec, nawet jak jest bardzo, bardzo zmeczona wtedy woli plakac niz spac,choc oczki jej sie klejai takie to buty.....
o i juz sie obudzila z drzemki i gada:-)
ide robic sniadanie
natka86
mamusia Zosieńki
ukradli nam spacerówkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a mówią że polacy to złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ryczę jak głupia!!!!!!!!!
zawzse zostawiałam na dole w piwnicy i nic do tej pory sie nie stało!!
a mówią że polacy to złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ryczę jak głupia!!!!!!!!!
zawzse zostawiałam na dole w piwnicy i nic do tej pory sie nie stało!!
e-stera
Fan(ka)
A to Oli w baseniku na sucho.......skubany wyłazi mi z tego!A myślałam że go w tym utrzymam
Zobacz załącznik 84318Zobacz załącznik 84319
Zobacz załącznik 84318Zobacz załącznik 84319
e-stera
Fan(ka)
Natka a nadal jesteś w Holandii?Kurcze ale szkoda......teraz trzeba kasę an nową wybulić
reklama
masiek
Mamy kwietniowe'08
jaki śliczny się zrobił:-) taka buska kochana i to spojrzenie. cudo. i jak siedzi a że będzie ci wychodził z tego to chyba oczywiste, że jak Oliś nie śpi to idzie podziwiać świat;-):-)A to Oli w baseniku na sucho.......skubany wyłazi mi z tego!A myślałam że go w tym utrzymam