reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Mili, Bliźniaczka Dawcia, jak zawsze cudna i widze, ze zaczyna ci łobuzowac. Moj całe szczescie jak spacerujemy, to jest grzeczny i nie wywija akrobacji inaczej jest w domu.
Esti w pracy, pracy ale padł SAP i narazie g.... moge zrobic. ;-)
Dawcio, pewnie z babcią juz na spacerze. Zawsze z rana ida na 3h a potem jak ja przychodze o 18 to tez idziemy na 2h, wiec w sumie 5h dziennie spacru ma junior.

Ale goraco siedzimy w domku chyba dopieo po 15 wyjdziemy Starsza córka niemoże w domu wysiedzieć napąpowałam basen i będzie sie kąpać.A Amelka sobie popatrzy(dziewczyny można małej umoczyc choć stopki troszke)Jeny jak mam dobrze z Wiktoriom cały czas zabawia mało to naprawde pomaga cokolwiek moge w domu zrobić.

hej dziewczynki witamy sie z rana :)
nicolka dopiero przed chwilka zasnela, mamusia doczytala bb i ide jesc sniadanko, bo juz glodna jestem :tak:
esti sliczne zdjecie w podpisie :tak:
mili natalka ma takiego kwiatka podobnego jak nicolka :-)
co do nocniczka to i owszem bedziemy sie starac nicolke uczyc ale zdaje mi sie, ze na razie ona nie do konca wie kiedy np robi siusiu, bo kupke to widac bo steka i sie cieszy;-):-):confused:
a nocy nicolka jak nie przesypiala jak byla malutka tak do tej pory nie przesypia do teraz:no: zasypia ok 22-23 pozniej budzi sie jeszcze ze 3 razy na karmienie. jak zasnie zaraz po karmieniu to jest dobrze, gorzej jak juz jej sie odechciewa:tak:w swoim lozeczku nie chce spac, chyba, ze juz spi i ja przeloze:tak: spi z nami dlatego,bo wtedy spi jakos dluzej, bo jak sie przebudza to sie przytula do mnie albo do lukasza i spi dalej. nigdy jeszcze nie zasnela sama, tak bez kolysania w bujaczku, lub wozenia z przeszkodami:)-))w wozku, lub kolysania na rekach u mnie, choc probowalismy juz wszystkiego chyba....:confused: nie zasnie i koniec, nawet jak jest bardzo, bardzo zmeczona:no: wtedy woli plakac niz spac,choc oczki jej sie kleja:eek::sorry:i takie to buty.....:-p
o i juz sie obudzila z drzemki i gada:sorry2::-)
ide robic sniadanie :)

ukradli nam spacerówkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a mówią że polacy to złodzieje!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ryczę jak głupia!!!!!!!!!
zawzse zostawiałam na dole w piwnicy i nic do tej pory sie nie stało!!

Natka co ty kurcze jaki pech,a ja też swoją zostawiam na klatce.Ale ja mam sąsiada policjanta i wszyscy go znają,ale zaczne chyba chowac do piwnicy.

mamusie co się dzieje z Pumi, że w ogóle się nie odzywa??? jak coś to uprzedzała, że jej nie będzie, albo chociaż wpadała się przywitać. Martwię się o nią.

reklama
A to Oli w baseniku na sucho:-D:-D:-D:-D.......skubany wyłazi mi z tego!:szok::szok:A myślałam że go w tym utrzymam
jaki śliczny się zrobił:-):tak: taka buska kochana i to spojrzenie. cudo. i jak siedzi:szok::-D a że będzie ci wychodził z tego to chyba oczywiste, że jak Oliś nie śpi to idzie podziwiać świat;-):-)

Do góry