reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Myszorka wyluzuj swiat na lazience sie nie konczy;-)a co do cen za uslugi to masakra! ciezko kogokolwiek znalesc bo wszyscy w UK albo Irlandi a ja sa to sobie licza stawki tragiczne

No juz jestem po poludniowej drzemce.Nie wiem jak wy ale ja musze po obiadku szybko do lozeczka na godzinke bo inaczej nic w brzuszku nie zostaje. Jeszcze mnie .....:baffled:......mecza ale mysle ze juz niedlugo zacznie mi przechodzic. Probowalam wkleic tu swoj sowaczek ale mi sie nie udalo. Niestety jesli chodzi o komputeryzacje to ja straszny tuman jestem.Ale poprosze brata to moze mi poznie pomoze.A jak z wami ? Macie .....:baffled:....? A moze jakies skuteczne sposoby?

witaj netty. Fajnie że bliźniaki:-):-)
Anja rzeczywiście tekst zajebisty:-):-):-):-):-)
aOla coś się troszkę pokręciło, termin nadal mam na 28 styczeń i nie wiem jeszcze co to będzie , ja bym chciała dziewczynkę, ale czy tak sie stanie? nie chcę zapeszać:sorry2:
wizytę mam dopiero za 3 tygodnie, wtedy sie dowiem.:-)
Wydaje mi sie , ze Jooaa już wie, ze będzie dziewczynka i przesunął jej się termin na 22 styczeń.

No, no Aola i Ewa ja się chowam ze swoim brzuszkiem, ale on podobno rośnie etapami. Mój od jakiegoś czasu stał w miejscu ale znów zaczyna mnie swędzieć na nim skóra więc może niedługo was dogonię albo - przegonię. Od kilku dni wydaje mi się że mam skurcze, sama nie wiem - nie bolesne,ale czuję jak mi się brzuch napina. To chyba za wcześnie na skurcze przepowiadające czy przygotowujące, czy jak je tam zwał. W piątek idę do gina ciekawe co powie.
Witam mamę bliźniaków - wklej zdjęcie swojego brzuszka - na pewno rozmiarem pobijesz wszystkie.

Musze poprosic brata zeby mi wkleil i zdjecie i suwaczek bo ja nie umiem,ale wierz mi ze on wcale nie taki duzy (choc coraz wiekszy). A to chyba dlatego ze ja na razie to tylko chudne bo te male brzdace wszystko ze mnie wysysaja. No i te mdlosci!!!

mdłości rzeczywiście netty współczuję, a nękają cię również wymioty? nie przejmuj sie tym, ze chudniesz i na ciebie przyjdzie pora.:tak::tak:
Ja też do tej pory tylko chudłam lub stałam w miejscy, ale teraz mogę się pochwalić pól kilo na plusie.:-):-)

Ewa du zaciągnęłam języka o toxo i nie ma się czym tak bardzo martwić. Córka koleżanki mojej teściowej, zresztą nieważne, miała toxo podczas ciąży i brała antybiotyki jakieś specjalne, nie wiem jakie, ale już urodziła i wszystko jest w porządku. To sie leczy jak anginę.:tak::tak: bądź dzielna i nie zamartwiaj się , będzie dobrze.:-):-)

reklama
jestem dziś zaszalałam gril na ogrodzie ale podjadłam sobie az sie ruszyć nie mogę
Mężyś oczywiście w pracy wiec mogę troche poszaleć chciałam wkleic zdjątko mojego duuuuuuuuuuzego brzucholka ale nie umniem jak to robicie laseczki?

Do góry