reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

ewa gratuluje synka a taxo się nie przejmuj Na pewno będzie dobrze:tak::tak::tak:
joa i tobie gratuluje córci Oj jak mi się marzy dziewczynka:-)

u mnie też brykanie raczej sporadyczne

reklama
witajcie
jak samopoczucie z rana?wyspały się, bo ja o dziwo bardzo (spimy u teściów - pojechali na wakacje). Powiem szczerze, ze łoże teściowej jest bardzo wygodne :-D, jak wyjeżdzali dostaliśmy nakaz nie wchodzenia na nie -ach coż zrobić skoro zakazany owoc smakuje najlepiej :-)

aOLA a czy Anja nie spodziewa sie czasem córci?Co prawda siusiaków nadal jest więcej, ale zawsze to małymi kroczkami zblizamy się do nich :-D

Chcialabym sie przedstawic i wlaczyc w wasze szeregi jesli pozwolicie. Jestem netty i nosze wbrzuszku blizniaki. Jeszcze nie wiem czy synki czy dziewczynki a moze parka. Byc moze dowiem sie 28 sierpnia. Termin mam na 24 stycznia. Obecnie jestem w 17 tc. Jest to moja pierwsza ciaza i mam mnostwo pytan do doswiadczonych juz ciazowek.:-):-):-)

witam Netti, ale fajnie mamy blizniaki na styczniowkach, tak tak AOla, gino zaugerowal plec piekna, ale ja sie nie nastawiam po ptak sie moze zawsze wynuzyc z muszelki:-)

witaj Netty , bardzo się ciesze że mamy w swoich szeregach mamusię 2 maluszków :-)
Anja rozbroiłas mnie :-D ptak sie moze zawsze wynuzyc z muszelki:-) tekst roku :-)

reklama
witam mamusie bliźniaków

ja dolinuje ..............mam dość wykończenia naszego mieszkania miałao być tak fajnie a tu z łazienką czyli najważniejszą cześcią stoimy październik najbliższy termin albo za dwa tyg ale za TAAAAAAAAAAAKĄ kasę ze sie nie śni facet oszalał stawki jak z warszawki dosłownie nie wiem co robić chyba warto czekać miesiąc a miec 2000 zł w kieszonce co? ? ? ? ?
KORNELKA chyba sie zaklimatyzuje w swoim pokoju przez dwa miesiące?
cały tydzien rycze a wczoraj to był poprostu wybuch
nawet słuchajcie przeszło mi przez mysl ze to wszystko przez to że jestem w ciąży!!!!!!
najbardziej boje sie ze pójde do szpitala w związku ze skracająca sie szyjką a wtedy to juz nie wiem

Do góry