reklama
No juz jestem po poludniowej drzemce.Nie wiem jak wy ale ja musze po obiadku szybko do lozeczka na godzinke bo inaczej nic w brzuszku nie zostaje. Jeszcze mnie ...........mecza ale mysle ze juz niedlugo zacznie mi przechodzic. Probowalam wkleic tu swoj sowaczek ale mi sie nie udalo. Niestety jesli chodzi o komputeryzacje to ja straszny tuman jestem.Ale poprosze brata to moze mi poznie pomoze.A jak z wami ? Macie .........? A moze jakies skuteczne sposoby?
sylka_k
mama styczniowa 2008
witaj netty. Fajnie że bliźniaki:-):-)
Anja rzeczywiście tekst zajebisty:-):-):-):-):-)
aOla coś się troszkę pokręciło, termin nadal mam na 28 styczeń i nie wiem jeszcze co to będzie , ja bym chciała dziewczynkę, ale czy tak sie stanie? nie chcę zapeszać
wizytę mam dopiero za 3 tygodnie, wtedy sie dowiem.:-)
Wydaje mi sie , ze Jooaa już wie, ze będzie dziewczynka i przesunął jej się termin na 22 styczeń.
Anja rzeczywiście tekst zajebisty:-):-):-):-):-)
aOla coś się troszkę pokręciło, termin nadal mam na 28 styczeń i nie wiem jeszcze co to będzie , ja bym chciała dziewczynkę, ale czy tak sie stanie? nie chcę zapeszać
wizytę mam dopiero za 3 tygodnie, wtedy sie dowiem.:-)
Wydaje mi sie , ze Jooaa już wie, ze będzie dziewczynka i przesunął jej się termin na 22 styczeń.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Anja tobie też coś się stało z suwaczkiem
sylka_k
mama styczniowa 2008
o już poprawiłam.:-)
Ale tamten bardziej mi sie podobał. Jak go uaktualnia to poprawię znowu:-):-)
Ale tamten bardziej mi sie podobał. Jak go uaktualnia to poprawię znowu:-):-)
No, no Aola i Ewa ja się chowam ze swoim brzuszkiem, ale on podobno rośnie etapami. Mój od jakiegoś czasu stał w miejscu ale znów zaczyna mnie swędzieć na nim skóra więc może niedługo was dogonię albo - przegonię. Od kilku dni wydaje mi się że mam skurcze, sama nie wiem - nie bolesne,ale czuję jak mi się brzuch napina. To chyba za wcześnie na skurcze przepowiadające czy przygotowujące, czy jak je tam zwał. W piątek idę do gina ciekawe co powie.
Witam mamę bliźniaków - wklej zdjęcie swojego brzuszka - na pewno rozmiarem pobijesz wszystkie.
Witam mamę bliźniaków - wklej zdjęcie swojego brzuszka - na pewno rozmiarem pobijesz wszystkie.
Musze poprosic brata zeby mi wkleil i zdjecie i suwaczek bo ja nie umiem,ale wierz mi ze on wcale nie taki duzy (choc coraz wiekszy). A to chyba dlatego ze ja na razie to tylko chudne bo te male brzdace wszystko ze mnie wysysaja. No i te mdlosci!!!
sylka_k
mama styczniowa 2008
mdłości rzeczywiście netty współczuję, a nękają cię również wymioty? nie przejmuj sie tym, ze chudniesz i na ciebie przyjdzie pora.
Ja też do tej pory tylko chudłam lub stałam w miejscy, ale teraz mogę się pochwalić pól kilo na plusie.:-):-)
Ewa du zaciągnęłam języka o toxo i nie ma się czym tak bardzo martwić. Córka koleżanki mojej teściowej, zresztą nieważne, miała toxo podczas ciąży i brała antybiotyki jakieś specjalne, nie wiem jakie, ale już urodziła i wszystko jest w porządku. To sie leczy jak anginę. bądź dzielna i nie zamartwiaj się , będzie dobrze.:-):-)
Ja też do tej pory tylko chudłam lub stałam w miejscy, ale teraz mogę się pochwalić pól kilo na plusie.:-):-)
Ewa du zaciągnęłam języka o toxo i nie ma się czym tak bardzo martwić. Córka koleżanki mojej teściowej, zresztą nieważne, miała toxo podczas ciąży i brała antybiotyki jakieś specjalne, nie wiem jakie, ale już urodziła i wszystko jest w porządku. To sie leczy jak anginę. bądź dzielna i nie zamartwiaj się , będzie dobrze.:-):-)
reklama
myszorka
mama Kokonelki i Gabisi
jestem dziś zaszalałam gril na ogrodzie ale podjadłam sobie az sie ruszyć nie mogę
Mężyś oczywiście w pracy wiec mogę troche poszaleć chciałam wkleic zdjątko mojego duuuuuuuuuuzego brzucholka ale nie umniem jak to robicie laseczki?
Mężyś oczywiście w pracy wiec mogę troche poszaleć chciałam wkleic zdjątko mojego duuuuuuuuuuzego brzucholka ale nie umniem jak to robicie laseczki?