reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Dzidzia-blagam krzycz jeszcze , krzycz- bo mi od razu glupie mysli z glowy wylatuja. przejmuje sie bo przez te kilka dni wojny z mezem troche sie denerwoalam. bo jak sie nie oddzywamy -czuje sie tu bardzo samotna i nie ma sie komu wyzalic.przeciez nie bede dzwonic do mamy do polski z kazda klotnia z mezem bo rodzice pomysla ze sie tylko klocimy i ze jestesmy jak niedojrzale nastolatki. no i wracajac do watku - mam teraz wyrzuty sumienia ze dziecko czulo moje stresy i negatywne uczucia i mu to zaszkodzilo. krzyczcie na mnie please!!!!!!!!! to mi pomaga

reklama
PUMI przestan!! a co ja mam powiedziec?? ile ja sie denerwowalam?? to nie byl jakies tam zlosci tylko naprawde napady histerii, ktorych wczesniej nie mialam, wiec łaącze je z hormonami, ktore we mnie buzuja:tak: ja tez mialam wyrzuty i mam sumienia, ale na pewno wszystko Pumi jest wporzadku, a dzidzia poporstu sobie odpoczywa!!!! Ja sie przez osatnie 2 tyg prawie codzien denerwowalam i to tak konkretnie.......
ale obiecalam sobie, ze dosc tego, bo dzidzia jest najwazniejsza...a przeciez i tak w koncu bedzie dobrze!!!!:-D wiec Pumi glowa do góry i usmiechnij sie... no i oczywiscie przestan sie denerwowac!!!!!!
wiem, ze latwo sie pisze- oj ja to dobrze wiem:eek:

wklejam kreske od pepka w dol. na zdjeciu troche niewyraznie ja widac i zdj robilam na lezaco wiec kreska wyglada jak od pepka w gore ....

Wracam od ginekologa!!! dziewczyna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pozatym to wszystko oki, serducho pika, przesuneli mi termin na 22 stycznia:)

Jooaaa1 - to wspanila nowina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! caluski dla ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dawno nie zagladalam na liste ale chyba dziewczynki objely prowadzenie?
ja teraz mam ochote na dziewczynke- a pewnie nosze chlopca hihihi.ale jak bym miala ochote na chlopca- pewnie bym nosila dziewczynke hihihi

Na usg tak rozszerzyła nóżki ze wszystko bylo widac a tak naprawde to nic- bo siusiaka nie było! bedzie marysia:) chcialam miec dziewczynke ale w podswiadomosci mialam zakodowane ze bedzie to chłopak .

reklama
Witam was dziewczynki troche mnie nie bylo a wy juz tyle napisalyscie:-D Asia wozek fajny tylko straaasznie drogi ja wybralam podobny tylko bez gondolki tez na obracanuch kolkach tylko z przodu sa podwojne a przy raczce jest termometr no i kosztyje 1100 zl razem z torba. tesciowa powiedziala ze kupi mi wozek taki jaki bede chciala ale mi jakos tak glupio narazac ja na wydatki i sama nie wiem co mam na ten temat sadzic. Pumi u mnie nie dlugo zacznie sie 21tydzien i tez nie czuje ruchow codziennie. 2 dni temu ruszalo sie prawie caly dzien a np. wczoraj tylko raz a dzis wcale wiec sie nie martw na zapas jak pamietasz zapewne to ja tez stracilam pierwsza ciaze i teraz staram sie nie myslec o glupotach wiec sie nie denerwuj bo przylece i nakrzycze:wściekła/y: Joa wielkie gratulacje dziewczynki. jestem zazdrosna bo ja tez chce dziewczynke. Wczoraj dla mojego malenstwa kupilam takie sliczne body z dlugim rekawkiem jedne biale a drugie.......rozowe. A dzis ja sobie zaszalalam i kupilam sobie super spodnie dresowe i do tego bluzke ze sciagaczem i zrobil sie z tego fajny komplet a jutro ide kupic sobie jakies butki sportowe bo nie mam bo w takich przewaznie nie chodzilam. O kurcze ale sie rozpisalam upsss.:-)

Do góry