reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Aga nie dodalo sie, film jest krociutki i bylo ze 10 min no i jak sie skonczylo wgrywac to bylo konwertowanie i trwalo prawie godzine, sprobuje jeszcze raz

Pumi powiem tylko, ze jak sie chce i postraszy to wszystko można. Bardzo dobrze, ze przynajmniej nie ma goza. Jezeli nawet Dominisia ma wade genetyczna to raczej ona błacha i bedzie dobrze. 3 mam za nia kciuki. Całusy ode mnie i Dawisia dla Dominisi ;-).

Moja Kochana Pumi, matko polko! zadna amerykanka by nie wytrzymala 3d ni bez szolera! co nas nie zabije wzmocni, kuzwa pozwij ten szpital jezeli sie okaze ,ze cos uszkodzili przy porodzie.:wściekła/y:
Guza nie ma to najwazniejsze, nawet jezeli to lekkie uposledzenie, nie ma takiej gory ktorej by kobieta nie przxeniosla i bedziesz walczyc o Dominike, a walka sie dopiera zaczela! z ta ku..ska amerykanska demokrecja ktora ma w dupe sobie moga wsadzic kiedy chodzi o zdrowie dziecka (twojego dziecka)to nie ma demokracji TWOJE DZIECKO JEST NAJWAZNIEJSZE!!!!!!!;-)
Ty musisz sie uzbroic w pancerz zolwia i nie dac sie wyprosic, nastepnym razem przyjdz z adwokatem do spraw zaniedban lekarskich!!!!!!!:evil:
podsumujac twoje przezycia, zmien absolutnie insurance bo cie traktuja jak emigranta, wiec jak smiecia ktory moze zdechnac na ulicy,:wściekła/y:
nie chodz do polaka lekarza bo hmmm roznei to, zalatw sobie dobrego adwokata, najlepiej jakiegos Zyda, co ten ku..ski szpitalik z torbami pusci.:crazy:

wyspij sie i walcz dalej z tymi porypami- jankesami!

Ostatnia edycja:
jasne Pumi,ze choroby genet sie nie cofnie ale jezeli cos spartaczyli lekarze podczas twojego 20godz porodu to powinnas to zrobic tj pozwac ich, dla siebie i Mimisi, kaska przyda sie na jej ewent rehabilitacje i ten lekarz juz porodu moze nie odbierac w swoim zyciu...jedynie skrobanki robic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
w stanach za takie cos ma 100% wygrana sprawe za co najmniej 500 tys $, nie chodzi o kase, bo one zdrowie nie zwroca, ale o sprawe.

ale 3mamy z Kluseczka kciukasy by problem okazal sie znikomy:tak:

ja sie zle czuje , od 16dni krawie i nie wiem czy to od pigulek czy to @ bo mnie brzuch, no i bardzo mocno nie krwaie i nie boli ale moze wcale nie musi, a ja jeszcze nie mialam a ten pierwszy @ po porodzie czesto tak wyglada, dlugi i w sumie bezbolesny:crazy: co za badziewie:baffled::hmm::hmm::hmm:

hehej.

Pumi jak się cieszę, że Dominisia zdrowa. :-):-):-) podziwiam ciebie i twoją upartość. wiem, że dla dziecka zrobi się wszystko. ale ty na prawdę pełne poświęcenie. I dalej wierzę, że Dominisia ma taką urodę/ dla mnie jest śliczna. Po prostu ma słabe mięśnie. Rehabilitacja i regularne ćwiczenia dają efekty.
(Leoś zaczął przewracać się z plecków na brzuszek, zaczyna łapać zabawki)

pozdrawiam wszystkie styczniowe dzidzie i mamusie.

Załączniki

• PIC_2979.JPG
    PIC_2979.JPG
    19,4 KB · Wyświetleń: 26
  • PIC_2981.JPG
    PIC_2981.JPG
    19,6 KB · Wyświetleń: 23
  • PIC_3009.JPG
    PIC_3009.JPG
    28,6 KB · Wyświetleń: 27
PUMI JESTEŚ BARDZO SILNA, PEWNIE KAŻDA Z NAS WALCZYŁA BY TAK SAMO O ZDROWIE DZIECKA ! NAPRAWDĘ STAWIAM CIĘ ZA WZÓR!
Wracając do życzeń, przepraszam Ci Moniczko, nie zauważyłam albo poprostu się zagapiłam, ale przecież nic się nie stało? tak mi się wydaje...

Mili- jakie piękne ma ząbki! zazdroszczę Wam że macie to za sobą, u nas sie zaczyna!
Wstaliśmy dziś o 8.30 ale sobie pospałam.
Dzś śpie z kacperkiem w łózku bo Adaś jedzie do łodzi do mechanika zostaje na noc u rodziców i rano musi autko odebrać więc dziś jestesmy sami- ZAPRASZAM wAS NA LAMPKĘ DOBREGO WINKA:):):)

reklama
o jej!!!!!!!!!!1 juz dwa zabki ma Natka!! Fajnie to wyglada!!!! :-)Gratki dla malej!!!!
A ja znowu wyszorowalam "zabe" szczotka druciana bo po 3 dniach niemycia- same sie domyscie jaki aromat sie z tamtad ulatnial:wściekła/y::-D wyfryzurowalam sie wystroilam Domini i poczulam sie duuuzo lepiej. Ide na spacerek bo potem do okulisty jedziemy, wiec znowu mala spedzi dzien w szpitalu.
A ha - dzwonie tam i dzwonie bo chce wyrwac od nich jej medical record bo nigdy nie wiadomo czy mi sie te papiery w przyszlosci nie przydadza a oni robia problemy. ehhh popamietaja mnie- dzis sie zjawie w offisie i napluje im na twarz - dokumentacje maja mi wydac!!!

Do góry