reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie mogłam inaczej wyrazic tego jak sie czujw, mialam gesisa skorke jak to czytałam ale jak doszłam do słow "Po kilku godzinach byly juz wyniki- mozg nie uszkodzony nie ma zadnego krwiaka, guza ani raka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " to mi ulzylo.
Boze pumi to jest swietna wiadomosc, ja nadal wierze ze Domi ma tylka taka urode a nie ZD nawet jesli mialo by byc w lekkiej odmianie!!!! A i okcza wkoncu stana na swoim miejscu zawsze mozna przprowadzic operacje jak bedzie starsza, moja kolezanka ma taka znajoma i tez normalnie widzi. Wiec wszystko bedzie dobrze, to straszne co piszesz o tych szpitalach i lekarzach :angry: i to jak musialas sie meczyc w szpitalu ale wkoncu wiesz ze to nie guz zaden!!!! Dzielna z ciebie mamuska walczysz o woja pocieche jak lwica- dlatego tak w ciebie wierzylysmy i wierzymy. BEDZIE DOBRZE :tak:

reklama
No nie moge tak sie ciesze !!!!
uffff... dobra trzeba ochlonac i isc nakarmic Wikusia bo sie wierci juz w lozeczku,

Basiu tak ja jestem bardzo do mamy podobna :-) chyba najbardziej z calego rodzenstwa a tu macie filmik z wczoraj u rodzicow jak moj syn czyta sobie sam :-)
Bobasy - Wikus08 - Zdjęcia Dzieci, Filmy Dzieci - Załóż galerie swojemu bobasowi - bobasy, dzieci, dzieciaki, galerie, bobaski, zdjęcia dzieci, filmy dzieci, pociechy, noworodki, rodzina, rodzinne, hosting zdjęć i filmów

jeny popłakałam się!!!!!!!!!!!!!! pumi to jest super wiadomość, tetraz czekamy na dalsze wyniki, ja wciąż wierzę że to jakieś wielkie nieporozumienie, lepiej żebyś przeszła tyle tych stresów i żeby wszystko dobrze się skończyło!! wielkie buuuziiiii dla Was!!

siedze i wyje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pumi kochana ciesze sie strasznie i wierze w to ze Dominisia nie jest chora wogole, ze to taka jej uroda, walcz jak lwica o swoje dziecko a my jestesmy razem z Toba!!!!!!!!
nie moge powstrzymac lez z radosci.

A ja bylam wczoraj z siostra wybierac suknie slubna no i upatrzylysmy jest piekna az jej zazdroszcze dwu kolorowa bialo- zlota piekna no i ja dla siebie tez wypatrzylam kiecke cos podobnego do Szczypawki tylko bez ramiaczek i zlota tylko cholerka droga ale juz meza nakrecilam wiecsie ciesze tylko musze troche schudnac:baffled: bo to nie na taki baleron jak ja:rofl2:
Natalia dzis sie w nocy budzila chyba z 5 razy bo smoka wypluwala myslalam ze mnie szlak trafi:baffled::crazy:

reklama
moja tez lezy na lozku i marudzi nawet sniadania nie da zjesc:crazy: zabawki ja nudza wszystko ja nudzia tylko nie reklamowka jednorazowa:baffled: dziwne dziecko:confused: woli siatki:baffled:

Do góry