reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
PUMI KOCHANIE TY MOJE...... JAKA ULGA .......... CIESZYMY SIE RAZEM Z WAMI
3MAJ SIE BADZ DZIELNA MOC BUZIAKóW

a my walczymy z zabkami Gabi nie spi prawoie wcale usypiam ja na rekach pół godziny a spi 15 min płacze niczym jej nie mozna zająć dziąsełka napuchniete jak diabli juz chyba 4 tydz ZĄBKI WYŁAŻCIE BO MAMUSIA OSZALEJE

wczoraj na imieninkach u tesciówki nie było xle a dzisiaj mam wychodne ide na pogaduchy do kolezanek sru pierdziu cos mi sie tez nalezy uspie dziewczynki i fruuuuu Rafi jeszcze o niczym nie wie wróci z pracy i go postawie przed faktem dokonanym ale mam dobry obiadek i warzywka na sałetke sie gotuja chyba go udobrucham

Pumi ale ulga!!!wiedzialam ze w koncu pekniesz i pokazesz pazurki!!!!bardzo Ci gratuluje !!!!jestes cudowna mama i Dominisia na pewno jest Ci za to wdzieczna z calego serduszka a krzyczala bo dopingowala mamcie -przeciez jeszcze inaczej nie umie;-)ciesze sie Kochanie ze sie wyjasnilo chociaz to najgprsze rokowanie i ze poszlo sobie wpi****du:tak:opowiescia o roslince sie na maxa wzruszylam:zawstydzona/y:a posty od dechy do dechy przeczytalam oczywiscie!
Aga super wygladacie z Wiktorkiem:rofl2:
Mili Natalcia ma piekne kreseczki:-pahhhh:-)
Esti dziekuje za rade przez fona:-pnajlepsze ze Kuba nie chcial pic z butelki NUK a smoczka jak wczoraj zalapaj tak ssie sobie przed snem tylko....teraz nie chce TT co mu dzis kupilam od 0-6mc.....ale jazda z tymi smoczkami a butle tylko TT.....dziwne....:baffled:
Albi dzis pierwszy dzien w pracy!!!jestem ciekawa jak jej wrazenia i sily no i jak samopoczucie i rozlaka z Dawisiem i czy uda jej sie zagladac -mam nadzieje:tak:....bo ja o strasznie przezywam ciagle o Bubusiu mysle :zawstydzona/y:
Joa z zabkami spokojnie pewnie blizej jak dalej;-)a skusilabym sie wlotka do Was :-pMyszorka niezle z tymi zabkami Gabi ehhh:baffled:3mam kciuki zeby byly jak najszybciej!!!:tak:Monika fajnie ze dzieciaczki zaczynaja juz wakacje -troche odpoczna i odzyja:-)

tesciowa zadowolona bo Bubus smoka doi przed spaniem i mogla cos dzis w koncu cos porobic w domku:tak:a w pracy idzie mi oki wiec sie ciesze:-)wczoraj nasi znajomi ktorzy wyjechali do anglii przyslali swietne ubranko dla Bubusia - takie hawajskie niebiesko-zielone gatki i koszula -rewelacja:-)

pumi kochana jak sie ciesze że z Dominisia nie ma żadnego guza :-):-):-):-):-).super, super!
Dobrze,że wywalczyłaś swoje prawa.trzymaj tak dalej i nie daj sie im!:tak::tak::tak:
Caluski dla Dominisi:blink::blink::blink::happy::happy::happy:

Helenka jak to od 4 roku życia?Od 5 wiem że jest zerówka.........ale od 4?Ni puszcze .....nie ma takiej opcji...............powariowali czy co?:angry::angry::crazy::crazy::crazy::crazy:

Pumis, skoro nie ma guzu pakujecie swoje sliczne pupcie w samolot i do krakowa;-)
bo chyba w stanach nie ma sensu bo tylko nerwow sie najesz.
czy ty w polsce jestes ubezpieczona???

Pumi pozwol,ze skopiuje twoja historie i wysle do wszystkich moich znajomych i rodziny w stanach, historia warta niezlego dokumentu!

god bless the land of freedom... faken bullszit!:crazy:

pumi, nawet w postach jakie teraz piszesz widać Twój zupełnie inny humor niż jak dota kiedy sie zamartwiałaś o Dominiczkę!! to świetnie że zaczynacie wychodzić na prostą...

Basia, rewelacyjna wiadomość że Bubuś nauczył się ciągnąć smokulka!! mojej kupiłam takie od 6+ ale za chiny blade nie chce ruszyc...

byłam z małą na 5-godzinnym spacerku, pozałatwiałyśmy kilka spraw, wypróbowałam spacerówkę chyba na każdym terenie, bo i na krzywych chodnikach, i na żwirze, na dziurawych ulicach, trawnikach, piaskach i w centrum handlowym na płytkach i wszędzie świetnie się go prowadzi!! tylko mała totalnie nie chce w nim leżeć, posiedzi kilka minut i najchętniej to by już wstała i poszła sama :baffled:

reklama
jeny, śliczniusie ząbki ma Natalka! mojej też już by mogły wyjść na wierzch bo czasem jest taka marudna że normalnie mnie trafia!!

Do góry