reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Właśnie skończyłam Was czytać od wczoraj.Ale Pumi się naprodukowała żeby nam wszystko wyjaśnić co z małą,czytałam oczywiście wszystko dokładnie,dobrze że z nią ok.:happy:

reklama
Byłam wczoraj na tym pożegnaniu u Zuzi w klasie w szkole.Byłyśmy z Mikim.Wzięłam leżaczek i sobie siedział,po pół godzinie usnął na pół godz.bo było ciszej(dzieciaki odciskały swoje dłonie na papierze-Absolwenci 3 b.Miki był cały czas grzeczny,troszkę go karmiłam,i tak nikt nie zauważył bo każdy był zapatrzony na swoje dziecko a my siedzieliśmy tak z boku.Ogólnie było ładnie,dziecidały przedstawienie i była lekcja.Całe 2,5 godziny to trwało.

ja tez zaraz pedze do zerowki na zakonczenie Wiki ale ona jeszcze raz pojdzie bo dalam ja wczesniej bedzie jej latwiej esti albi i szczypawka chyba wszystkie z grudnia? wiecie ze nasze dzieci pojda do zerowki jak beda mialy 4LATA :wściekła/y:

Aga dodaje wlasnie film na bobasy pl. i tam pisze ze film jes konwertowany i pojawi sie za kilka minut ale to dosc dlugo juz trwa nie wiem o cochodzi, prosze pomoz

W sumie niby to tylko forum i wirtualne kolezanki - ale moc maja ogromna- przekonalam sie o tym na wlasnej skorze, ze potraficie dodac skrzydel i za to Wam serdecznie dziekuje!!!!!!

Agnieszka - ty ranny ptaszq. Domini tez mi zrobila pobudke o 5 rano a ja mam head ache- chyba nadmiar wygod we wlasnym lozku doprowadzil mnie do bolu glowy:-D
A ja wypalilam w sumie chyba 5 papierosow przez cala to sytuacje i nie mam zamiaru siegac juz po wiecej- koniec zmartwien- przynajmniej czesciowo- bo nawet jesli ma wade genetyczna to nie da sie tego juz zmienic.
Wiktor - uroczy-az nam sie oczka zaswiecily na jego widok!!!!!!!!!!!!!!!;-)

Ostatnia edycja:
PUMI nawet nie wiesz jak bardzo sie ciesze!!!Ostatnio wchodze na forum tylko po to zeby sie dowiedziec co z Mimisia....
Pojutrze slub.Ide zamowic sobie kwiatki...Powiem szczerze,ze zwyczajnie NIE WIEM kiedy bede :-)

A tak nawiasem mowiac-nie puszcze 4-latki do zerowki.I koniec kropka.:-)

reklama
Pumis bo my caly czas wiedzialysmy ze z Dominisia bedzie wszystko dobrze,a mala wada genetyczna nie jest jakims ogromnym zmartwieniem. Jestem pewna ze Dominisia bedzie sie normalnie rozwijac,a to przeciez najwazniejsze!!!! Przesylamy z Maksikiem moc buziakow dla Ciebie i Mimisi!!!!!:-)

Do góry