reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

A my odpoczywamy sobie na łózku bo tata już pojechał do łodzi i małemu pstrykam foteczki... jedna jest z tatusiem...

Załączniki

• DSCF1031.JPG
    DSCF1031.JPG
    192,6 KB · Wyświetleń: 20
  • DSCF1025.JPG
    DSCF1025.JPG
    173,1 KB · Wyświetleń: 16
reklama
Pisałyście coś o smoczkach,ja wczoraj kupiłam Mikiemu 6+Dwa różne,czyli scięty i okrągły.Ten scięty mu na razie pasuje i już go ciągnie.A tamten-zobaczymy.Póki co ma czas bo są obydwa do 18 mies.
A to z wczorajszej kąpieli

=

Załączniki

• Obraz 0305.jpg
    Obraz 0305.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 26
No doczytałam.
PUMI kochana strasznie się cieszę że u Was już lepiej , ale tej lekarce która postawiła taką diagnozę bez konkretnych badań to bym nie darowała.Buziaczki dla Ciebie i dla Minisi.
Będzie dobrze.
Ciekawe jak tam Albi pierwszy dzień w pracy minął???????????/

no Albi pewnie teraz chce sie nacieszyc swoim chlopakiem albo i dwoma :-)
Mili zazdroszcze wam ze macie juz pierwsze zabki za soba teraz pojdzie z gorki, ehhh...
maly wkoncu zasnol ide robic sobie jakas kolacje i bede z wami :-)

MALlIBU

200 ml wódki
25 dag wiórek kokosowych
1 puszka mleka skondensowanego słodzonego
1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego

Wiórki zalać wódką......odstawić na 5 dni.Po 5 dniach odcedzić ....do esencji dodać mleko, wymieszać i gotowe:biggrin2::-D:-D

to ja osstatnio dowiedziałam sie o takim prostym przepisie na liqier, kupujesz mleko słodzone w puszce(niebieska) gotujesz 3 godziny (jak do kremu do placka) dodajesz do swojego gustu wódki i mieszasz pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

reklama
pumi, Jak się cieszę, że się udało przyspieszyć badanie i że Mimisia nie ma żadnych nieprawidłowości w główce :-D Jesteś naprawdę dzielną i odważną kobietą... Podziwiam Cię :-)
4 latki do zerówki? Chyba 5latki... Ja tam nie mam nic przeciwko, nie sądzę, żeby to zabrało mojej córce dzieciństwo, cokolwiek to oznacza :confused:
Też jestem ciekawa, jak tam u Albi... :blink:
Ja mojej młodej dopiero wczoraj kupiłam smoczki 3-6 :-p Chyba załapała .:rofl2:

Do góry