reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
Mustella slicznie pachnie i nie jest tlusta, to fissan jest tlusty, ale mi nie smierdzi, uzywam go - jak mi sie zachcem, na brzuszek i uda, ale wiem, ze jest bardzo dobry...
Mustella jest rewelacja delikatna.... Esti23 to ja juz wole jakies super garnki za te przykre slowa co uslyszlaam:-), znalazlam na allegro i w jakims sklepie internetowym medyznym... wiec dziki za fatyge:)
ja ostatnim czasem staram sie wymusic inne meble niz sa w pokoiku dzieciecym... czekam az sie zgodzi, bo jak sie wprowadzal do tego mieszkania, to mial juz cale wyposazenie po bylej wlascicielce, wszystko jest w bradzo dobrym stanie, ale ja wole komdki itp.... zobaczymy jak bede nudzic to z litosci do siebie je kupi:-D

powiedzcie mi macie juz taka cienka linke przez srodek brzuszka?? ja jeszcze nie mam i wogole jestem ciekawa dlaczego to wychodzi i czy musi wyjsc kazdej?!
:eek:

ja mam ta linie.od spojenia lonowego do pepka.
kupilam stetoskop
520.gif
najpierw sluchalam jak supcio moj kot mruczyyyy. teraz przykladam do brzusia ale dzidzia sie nie rusza na razie wiec nic nie slysze. pewnie musze sie uzbroic w cierpilwosc do wieczora.
ide bo kolezanka sie zaprosila do mnie na kawe. paaaa

Dzidzia ja tez nie am tej kreseczki,nawet zalążka nie widać, al emojej koleżance wylazł dopiero w 6 miesiącu więc wszystko przed nami:tak:.Zmykam lulu,bo meżuś siedenerwuje ze już tak długo siedzę na kompie, najpierw gg potem forum........
Wierszyk wszystkim przesyłam, jest gdzies wcześniej
DOOBRANOC MaMcie i BOBASY;-)

czesc

z Pitkiem kreseczka wyszła mi pod koniec ciąży i dośc długo ją miałam po porodzie

Mustelle używałam z Piotrusiem i teraz Bardzo polecam Mam "aż" dwa rozstępy i to nie na brzuchy tylko na bokach Zdecydowanie nie jest tłusta i bezzapachowa Najlepiej ją się smaruje po kąpieli na wilgotne ciało Teraz kupiłam na allegro i wyszło dużo taniej 150 zapłaciłam za dwie a w aptece jedna kosztuje koło 100zł

Dzięki za miłe słowa pod adresem Piotrusia:-D

reklama
Witam, uffff wreszcie piatek! Jeszcze tylko 2.5 tygodnia i atakujemy Wlochy, wyszlo nam masakrycznie drogo,chociaz bralismy najtansze hotele w centrum, ale cuz! przez nastepne 2 lata to raczej sie nigdzie nie ruszymy;-)wiec trza korzystac puki mozna

Do góry